NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Registracija

 

1. Kaj je Kuponko.si?

Kuponko.si je spletni portal, kjer vam vsak dan ponujamo sveže ponudbe, znižane od 50% do kar 98%.

2. Registracija

Zaradi zagotavljanja varnosti in boljšega prikaza tebi zanimivih ponudb, se je pred nakupom kupona potrebno registrirati z e-mailom in geslom. To lahko storiš tako, da na naslovu www.mediastar.si/prijava vpišeš svoje ime, priimek, e-mail naslov in geslo. Po potrditvi ti na vpisan e-mail naslov pošljemo potrditveno sporočilo z geslom, ki ga vpišeš na spletni stran. S tem preprečimo zlorabe e-mail naslovov. Za najboljše delovanje spletne strani priporočamo brskalnik Google Chrome ali Mozilla Firefox. POZOR: Če uporabljate Gmail, prejmete aktivacijski link pod zavihek »Promocije«. Ko imate potrjeno rezervacijo, se prijavite z vašim e-mailom in geslom.

3. Uporabniški profil

3.1 PERSONALIZACIJA PROFILA

Tu so shranjeni vaši osnovni podatki, ime in priimek, spol, datum rojstva in telefonska številka. V svojem profilu lahko tudi spremenite svojo sliko.

3.2 NASTAVITVE RAČUNA

Tukaj je viden mail, ki ste ga uporabili pri registraciji. V primeru da želite spremeniti e-naslov nas morate kontaktirati. Tu si lahko spremenite tudi vaše geslo.

Namig: najbolj enostavna je prijava preko Facebooka ali Googla. Namesto vsakokratnega vpisa e-mail naslova in gesla, je dovolj le klik na Facebook ali Google gumb (to ne bo vidno na tvojem FB profilu).

3.3 NASTAVITVE OBVEŠČANJA

Ker vemo, da znajo obvestila biti nadležna, omogočamo prilagoditev sporočanja. Kmalu boš lahko označil, katere vsebine te zanimajo in kako pogosto naj priletijo v tvoj e-nabiralnik, trenutno je stran še v izdelavi.

3.4 NASLOV ZA DOSTAVO

Na tej strani lahko urejaš obstoječe naslove za dostavo. Določi svoj primarni naslov. Ta bo privzeto izbran ob tvojih naslednjih naročilih.

3.5 MOJA NAROČILA

V Mojih naročilih imaš vedno pregled nad vsemi odprtimi, aktualnimi in preteklimi naročili. Tako ti nič ne more uiti.

3.6 MOJI KUPONI

Kuponi imajo svojo podstran. Tam imaš pregled nad aktivnimi kuponi in arhivom kuponov.

3.7 AKTIVNI KUPONI

Aktivni kuponi so še neuporabljeni kuponi z veljavnim rokom trajanja. Pred unovčitvijo kupona, pridobi njegovo kodo (lahko si jo pošlješ na SMS, e-mail ali jo natisneš).

3.8 ARHIV KUPONOV

V arhivu najdeš vse koriščene in pretečene kupone.

4. Denarnica

Gre za virtualno denarnico, ki jo uporabljate ekskluzivno za nakupovanje v spletni trgovini Kuponko.si. V Denarnico lahko naložite določen znesek, ki ga kasneje koristite za nakupovanje v vseh naših trgovinah. Pri tem pa nimate nadaljnjih nobenih stroškov transakcije, z izjemo nakazila UPN. V kolikor želite nakazati določen znesek v vašo Denarnico nam pišite na elektronski naslov [email protected] in poslali vam bomo podatke za nakazilo. Sredstva, nakazana v Denarnico preko UPN naloga, v Denarnici nikoli ne zapadejo. Aktivacija se izvede, ko prejmemo, pod pravilno navedeno referenco, nakazilo na transakcijski račun. V roku 24 ur od vplačila oz. naslednji delovni dan je denar naložen v uporabnikovo Denarnico.

Prednosti:

  • najhitrejše plačilno sredstvo
  • vračilo dela kupnine
  • brez provizije
  • naložen denar nikoli ne zapade
  • kupon je aktiven TAKOJ
  • nakup je 100% varen

5. Vračilo dela kupnine - Cashback

Pri vsakem nakupu na Kuponko.si vam povrnemo 0,5 % celotnega zneska na Denarnico, ki ga lahko izkoristite v roku 90 dni od dneva povrnjenega zneska. Po 90 dneh se ta znesek izbriše. Povrnjenega zneska ni možno prenakazati na vaš transakcijski račun, prav tako ga ni možno koristiti pri nakupu na prodajnih mestih.