NAZAJ
NA VRH

Hvala za vaše sporočilo!

Posredovali ga bomo prvemu prodajniku, ki ga srečamo pri avtomatu za kavo
in obljubimo, da se vam javimo v najkrajšem možnem času!

POSREDOVANO SPOROČILO

Ime in priimek:
Email naslov:
Telefonska številka:
Kategorija ponudbe:
Podjetje:
Naslov podjetja:
Vaše sporočilo:
NAZAJ NA VSTOPNO STRAN
Nakup kupona

 

1. Nakup preko spleta

1. S klikom na DODAJ V KOŠARICO izbereš želeno storitev ali izdelek.

2. V košarici spreminjaš količino kuponov. Za nadaljevanje pritisneš NAPREJ NA IZBIRO PLAČILA.

3. Pred naslednjim korakom izbereš način plačila. Izbiraš med:

- Denarnico

Plačevanje z Denarnico je najhitrejši in najbolj preprost način plačila na Kuponko.si. Pri izbiri načina plačila so vam prikazana sredstva, ki so vam na voljo v vaši denarnici. V kolikor jih želite koristiti, kliknite na Koristi jih! in zaključite nakup. Kuponi so aktivirani takoj.

- VALÚ (bivša Moneta)

Pri plačilu z VALÚ vas preusmerimo na spletno mesto VALÚ. Tam vnesete zahtevane podatke, potrdite plačilo in zaključite nakup. Več informacij najdete na spletni strani VALÚ.

- Maestrom ali kreditno kartico; Mastercard, Visa, Activa, Diners

Na Kuponko.si lahko plačujete s plačilno kartico Maestro in kreditnimi karticami Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa in Diners. Pri izbiri plačila s plačilno/kreditno kartico vas preusmerimo na plačilni sistem Activa, kjer vnesete številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice.

- Plačilnim nalogom UPN

Pri izbiri plačilnega sredstva UPN je vaš nakup zaključen z dnem plačila plačilnega naloga. Plačilni nalog (položnico) prejmete na svoj elektronski naslov, nakar imate 2 delovna dni časa za poravnano plačila. Po izteku 48 ur se rezervacija sprosti in naročilo vrne v redno prodajo. Nalog lahko plačate na pošti, banki ali prek e-bančnega računa. O uspelem plačilu te obvestimo po elektronski pošti.

4. Če kupuješ izdelek, sledi izbira naslova za dostavo.

5. S potrditvijo načina plačila naročilo še ni oddano. Pred končno potrditvijo preveri vsebino. Če želiš kaj spremeniti, pritisni na gumb "Spremeni". Tu tudi vpišeš promocijsko ali bonus kodo. Ko je vse nared, klikni ODDAJ NAROČILO.

POZOR: Pri plačevanju s Kreditno kartico Maestro je obvezna aktivacija kartice pri vašem ponudniku bančnih storitev.

V kolikor ste si kot način plačila izbrali Plačilni nalog UPN, potem po oddaji naročila kliknete na modri gumb »Prenesi UPN nalog«. Podatke, ki se vam izpišejo na ekranu lahko prepišete na položnico ali pa v vašo aplikacijo v spletni banki. Vsi UPN nalogi so shranjeni tudi v vašem profilu pod zavihkom »Moja naročila«, kjer si lahko UPN nalog prenesete tudi kasneje.

2. Nakup na prodajnem mestu

Pri ponudbi, ki vas zanima, izberite eno izmed možnosti, nato pa kliknite »Nakup na prodajnem mestu«. Izpiše se vam koda, s katero lahko kupite kupon na enem izmed naših prodajnih mest: Pošta Slovenije, OMV Bencinski servis, Petrol, Trafika 3Dva, T točka in Logo. Na prodajnem mestu sporočite kodo ponudbe, plačate z enim izmed plačilnih sredstev, ki jih podpira prodajno mesto, nato pa vam osebje takoj natisne kupon. Z eno kodo lahko kupite več kuponov. Opomba: Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50 € na nakup za vrednost nakupa do 50 €, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Preberi več. 

3. Promocijska koda

Promocijska koda je koda, s katero vam pripada še dodatni popust. Promocijsko kodo lahko prejmete na več načinov ob različnih posebnih ponudbah, zato vam priporočamo, da se prijavite na naše dnevno obveščanje o novostih. Promocijsko kodo vpišete pri v košarici, pri zadnjem koraku naročila. Promocijske kode ne morete unovčiti pri nakupu z gotovino na prodajnem mestu.

4. Aktivacija in koriščenje kupona

4.1 Aktivacija kupona preko spleta

Kuponi so aktivni takoj, ko je plačilo zabeleženo. V primeru plačila preko kreditne kartice (Mastercard, Visa, Maestro ali Diners), VALÚ ali Denarnice, je transakcija takojšnja in kupon se takoj aktivira. V kolikor preko UPN naloga kupon plačate na delovni dan do 12:00, bo aktiven še isti dan med 15:00 in 16:00, v kolikor ste plačali do 15:00 bo kupon aktiviran naslednji delovni dan dopoldan, v nasprotnem primeru bo aktiven naslednji delovni dan med 15:00 in 16:00.

Ko je kupon aktiviran, ga najdeš med »Moji kuponi – Aktivni kuponi« in si ga lahko natisneš ali pošlješ preko e-maila.

4.2 Aktivacija na prodajnem mestu

V primeru nakupa kuponov preko prodajnih mest, lahko s kodo ponudbe iz naše spletne strani kupon takoj kupite na več kot 1000 lokacijah po vsej Sloveniji. Kupon prejmete v fizični obliki in je aktiven takoj.

4.3 Koriščenje kupona

Kupon lahko koristiš takoj, ko je aktiviran. Na natisnjenem kuponu imaš na voljo vse potrebne informacije: unovčljivost, kontakti, morebitni posebni pogoji koriščenja. Ob nakupu kupona vedno preveri, ali je pred koriščenjem potrebna predhodna rezervacija ali naročilo. Sledi obisk ponudnika, kjer pred koriščenjem storitve pokažeš svoj kupon. Šifra kupona na aktiviranem kuponu je dokaz, da je bil kupon naročen in plačan. Ponudnik storitve namreč s strani Kuponko.si prejme elektronski seznam šifer plačanih kuponov, ki je viden preko aplikacije in s pomočjo katerega vodi evidenco unovčenih ter neunovčenih kuponov.

5. Nakup izdelka

V primeru nakupa izdelka preko spleta je potrebno med postopkom naročila (v 3. koraku pri povzetku naročila) vnesti podatke za dostavo (ime, priimek, naslov in kontaktno številko). Ponudnik prejme tvoje podatke ob aktivaciji kupona. Ponudnik se zavezuje, da bo izdelek odposlal v roku dveh delovnih dni od dneva aktivacije kupona in prejema podatkov za dostavo.

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko, bencinskih servisih Petrol ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in kontaktne podatke: ime, priimek, naslov in kontaktno številko na elektronski naslov oz. telefonsko številko ponudnika, ki je navedena v pogojih koriščenja kupona.

Informacija o poštnini je navedena v pogojih koriščenja kupona.

Vračilo blaga: v skladu s sedmim odstavkom 43.d člena potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije stroške vračila blaga (poštnino), razen če je vnaprej dogovorjeno drugače.

6. Darilni kupon

Preko spletnega portala vam nudimo možnost nakupa darilnega kupona, kjer skrijemo ceno in popust. Darilni kupon je primeren za vse priložnosti in tega lahko tudi personalizirate. Pri vsaki spletni ponudbi preprosto kliknete na gumb »Kupi darilni kupon«. Na 3. koraku pred oddajo naročila kliknete na obrazec za izpolnitev osebnega sporočila in sledite navodilom. Imate možnost, da si darilni kupon sami natisnete, lahko pa vam darilni kupon (ob doplačilu) pripravimo mi na posebnem zlatem ali srebrnem papirju in tega pošljemo v zlati, srebrni ali beli ovojnici. Ko vnesete vse podatke na darilni kupon lahko nadaljujete z nakupom kupona.

Kupon lahko spremenite v darilnega tudi že po opravljenem nakupu. V svojem profilu »aktivni kuponi« kliknete »poglej več« in »spremeni v darilni kupon«. Na prodajnih mestih imate možnost nakupa darilnega kupona le v poslovalnicah Pošte Slovenija, vendar morate pred nakupom o tem obvestiti prodajalca na prodajnem mestu. Personalizacija kupona na prodajnem mestu ni možna.

Preberi več.