Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

56% popust za celodnevno kopanje in mega burger s krompirčkom!

od 10,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 9

56% popust za celodnevno kopanje in mega burger s krompirčkom!

od 10,90 €

Zdravilna termalna voda bazenov v Dobrni je znana že več kot 600 let, prijetne temperature vode 32°C pa bodo kot nalašč za prijetno sprostitev. Čaka vas  celodnevno kopanje, vodna aerobika in kosilo v cafee & restavracija May. Otroci do 7. leta se lahko kopajo brezplačno. Po kopanju pa se lahko spoznate še s pestro okolico Dobrne, jamo Pekel ali Sonaravnimi vrtovi. 

Celodnevno kopanje v termalnih bazenih Term Dobrna z vodno aerobiko! Brezplačno kopanje za otroke do 7. leta!

BAZENI hotelA vita****

Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju. Bazenski kompleks zajema notranji bazen (32˚C) in notranji otroški bazen (32˚C), whirlpool (35–36 ˚C) in Pool bar (ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov). Možnost obrokov tudi v hotelski restavraciji ali kavarni hotela.

KULINARIKA
Eleganten ambient in čudovit pogled na lepote kraja vas bosta popeljala v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Bogata izbira okusov gastronomskih specialitet, izbranih in pripravljenih po tradicionalnih receptih, h katerim bodo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušila.
Caffe & Restaurant May je namenjen tudi prijetnim druženjem ob pestrem večernem programu. Petki in sobote so namenjeni predvsem živi plesni glasbi. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljajo sami in so prilagojene posamezni sezoni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uporaba bazenov s temperaturo vode 32°C
 • kosilo v elegantnem ambientu Cafe & Restaurant May
 • otroci do 7. leta se lahko kopajo brezplačno
 • zdravilna termalna voda, ki so jo na Dobrni poznali že Rimljani
 • pomaga tudi pri zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema
 • zanimiva ponudba in ogled okoliških turističnih kmetij
 • obiščete lahko finsko, parno, IR in ledeno savno ter preizkusite vitaminski bar

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas.

WELLNESS
Med raznovrstno ponudbo Term Dobrna spada tudi pestra wellness ponudba, v kateri lahko uživate v hotelu Vita. Gre za najmlajši hotel, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho in za dobro počutje poskrbijo razvajanje v masažno lepotnem centru La Vita Spa & Beauty, bazeni s termalno vodo in Dežela savn. Obisk Medicinskega centra vas bo navdal z odličnostjo občutka, da ste nekaj postorili za svoje zdravje. V Deželi savn pa se lahko gostje sprostijo v številnih savnah - finski, parni, infra in ledeni, masažnih bazenih, pol-ogrevanih klopeh in vitaminskem baru.  

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Lotite se lahko športne aktivnosti in obiščete notranji fitness ali pa se odpravite na sprehod v 200 letni zdraviliški park. Otroci se bodo lahko zabavali v Otroškem mini klubu, kjer ustvarjajo v različnih kreativnih delavnicah, obiščejo otroški kino ali uživajo v otroškem disco večeru. V dobrem vremenu pa je Dobrna tudi idealno izhodišče za kolesarje. Destinacije so skoraj neomejene, od prelepe Savinjske doline z Mozirskim gajem in Logarsko dolino do Šmartinskega jezera in Celjskega gradu. Velika izbira športnih aktivnosti pozimi: v bližini proge za tek na smučeh, sani z vlečnimi psi, drsališče, snežni tubing, zimsko pohodništvo.

KAM NA IZLET?

 • Šmartinsko jezero, umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja je priljubljeno med sprehajalci
 • muzeji in turistične kmetije - muzej Velenje na Velenjskem gradu, Muzej premogovništva, Ekomuzej hmeljastrva in pivovarstva, izletniška kmetija Pri Minki, Kmetija Lamperček - farma jelenov, Turistična kmetija Soržev mlin, Kmetija Marovšek in Hudičev graben
 • posestvo Škalce, kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja.
 • Mozirski gaj - veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali
 • obiščite lahko še Graščino Dobrnica – Gutenek, Kačji grad, Marijino cerkev – Dobrna, Cerkev Sv. Miklavža, Rimsko Nekropolo ... 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (219)