HUDA CENA za zdravstveni–wellness oddih s polpenzionom v priznanem zdravilišču!

od 93,20 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 14

HUDA CENA za zdravstveni–wellness oddih s polpenzionom v priznanem zdravilišču!

od 93,20 €

prodani

Prodani 3 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Oddih v obmorskem mestecu z bogato zdraviliško tradicijo! Vključeni tretmaji za revitalizacijo telesa v Thalassoterapia centru. Uživajte v bogati kulinarični ponudbi hotela, ki vključuje tudi pijačo ob večerji in se sprostite ob čudovitih pogledih hotela, tik ob morju.

Uživajte v bogati kulinarični ponudbi z vključeno pijačo ob večerji in se vrnite popolnoma prerojeni. Hotel tik ob morju!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v dvoposteljni sobi s pogledom na park + 2x20 zdravstvenih tretmajev za revitalizacijo Thalassoterapia Crikvenica

  • 159,80 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   639,20 € = obvezno doplačilo pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 799 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 159,80 €, razliko (639,20 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta
  Preberi vse

  HUDA CENA

  159,80 €

  Vrnemo 0,80 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  7x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v enoposteljni sobi + 20 zdravstvenih tretmajev za revitalizacijo Thalassoterapia Crikvenica

  • namestitev v dvospoteljni sobi z uporabo ene osebe
  • 93,20 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   372,80 € = obvezno doplačilo pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 466 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 93,20 €, razliko (372,80 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta
  Preberi vse

  HUDA CENA

  93,20 €

  Vrnemo 0,47 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu Mediteran*** v Crikvenici 
 • samopostrežni zajtrk in večerja z vključeno pijačo (brezalkoholni sokovi iz sokomata, točeno pivo 0,3 l na osebo ali 0,25 l vina iz lokalne vinarije Pavlomir na osebo)
 • paket 20 zdravstvenih tretmajev, ki se izvajajo skozi 5 dni (limfna drenaža, termalno blato, termosavna, elektroterapija, infrardeče lučke in uporaba bazena s toplo morsko vodo v Zdravstveni ustanovi Thalassoterapia Crikvenica, ki je povezana s hotelom)
 • brezplačni WiFi na recepciji in v avli hotela
 • brezplačno parkirišče do zapolnitve kapacitet
 • možnost zgodnje prijave in pozne odjave (odvisno od razpoložljivosti)

HOTEL MEDITERAN***

Hotel leži 1,5 km od centra Crikvenice in razpolaga s 140 sobami. Le obalna promenada loči hotel od morja. Hotel ima lastno restavracijo in parkirišče. Brezplačen WiFi je na voljo v avli hotela. 

SOBE
Sobe imajo klimatsko napravo, gretje, kopalnico, satelitsko televizijo. Sobe s pogledom na morsko stran imajo balkon, prav tako imajo balkon nekatere sobe na park strani.

ZDRAVSTVENO-MEDICINSKI PROGRAM
Razpored in urnik vključenih tretmajev prejmete ob prihodu na recepciji in ga določi Zdravstvena ustanova Thalassoterapia Crikvenica. 

Opisi tretmajev:
- Limfoterapija - prijetna limfna drenaža z aparatom, s katero se izboljša funkcija limfnega sistema, kar pospeši izločanje škodljivih snovi in odvečne tekočine iz telesa. Tretma deluje sproščujoče, zmanjša oteklost okončin in morebitnih predhodhih bolečin (1 tretma)
- Fango obloge - ogreto mineralno blato se na telo nanaša v obliki oblog. Pozitivno vpliva na blaženje revmatskih težav in s svojo strukturo prispeva k lepšemu videzu kože (5 tretmajev) 
- Termosavna - toplota na telo deluje tako, da širi krvne žile in poveča pretok krvi skozi telo. Savna ne služi le sprostitvi mišic in uma, temveč tudi kot preventiva za določene bolezni, saj krepi imunski sistem (2 tretmaja)
- Analgetični tok TENS je neinvazivna, nizko tvegana stimulacija živcev, katere cilj je zmanjšati akutne in kronične bolečine (5 tretmajev).
- Infrardeče lučke - gre za toplotno terapijo, s katero se segrevajo deli telesa ali celotna hrbtenica. Sevanje IR lučke se uporablja za površinsko segrevanje, sproščanje mišic in lajšanje bolečin (2 tretmaja) 
- Vaje v bazenu z ogrevano morsko vodo - terapevtske vadbe pod vodstvom fizioterapevta za krepitev oslabljenega mišičja, mobilizacijo in sproščanje (5 tretmajev)

KULINARIKA
Prijetna restavracija in prijazno osebje vsakodnevno postreže vrhunske, sveže jedi mediteranske kuhinje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključenih 20 zdravstveno-medicinskih terapij v Zdravstvenem centru Thalasso
 • hotel tik ob morju
 • okusna hrana z mediteranskimi specialitetami
 • Crikvenica, znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju
 • brezplačno parkirišče
 • le 1,5 km od centra Crikvenice z muzeji, galerijami in velikim akvarijem
 • vključena tudi pijača pri večerji
 • izkoristite urejene sprehajalne in kolesarske poti

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Za zdravje

Namestitev ob morju

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv od 1. do 29.5.2021 (odhod). Prihodi so možni izključno v soboto.

OBVEZNA DOPLAČILA

cca 1,40 € (10 HRK)/oseba/dan za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA

5 €/sobo/dan za standard sobo s pogledom na morje (obvezna rezervacija ob rezervaciji termina)
10 €/sobo/dan za renovirano sobo s pogledom na morje (obvezna rezervacija ob rezervaciji termina)

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na e-mail info@hotelmediteran.hr. Priporočajo predhodno preverbo termina s hotelom na telefonski številki +385 99 645 90 00 ali +385 51 785 011  ali e-mail info@hotelmediteran.hr.

Pri rezervaciji prek e-maila je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.  Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti.

OSTALI POGOJI

Check in: od 14:00, Check out: do 10:00.

Parkirišče je gostom hotela na voljo brezplačno, a odvisno od razpoložljivosti na dan prihoda. Predhodna rezervacija parkirnega mesta ni možna.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Doplačila se plačajo na recepciji s kunami.

V sobah ni možnosti pomožnega ležišča.

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Mediteran*** se nahaja tik ob morju, od centra Crikvenice pa je oddaljen le 1,5 km. Crikvenica je s svojo pestro ponudbo že dolga leta priljubljena turistična destinacija. Na voljo so številni morski športi, hotel pa je tudi idealna lokacija za ljubitelja pohodništva in kolesarjenja. Mimo njega namreč tečejo sprehajalne in kolesarske poti, ki povezujejo Crikvenico z okoliškimi kraji. V okolici so na voljo tečaji potapljanja, številna športna igrišča za odbojko, košarko, nogomet, minigolf in Adrenalinski park Crikvenica, ki ponuja dve progi in paintball. 

KAM NA IZLET?

 • raziskujte otoke Rab, Košljun ali številne prečudovite lokacije otoka Krk. 
 • Mesto ponuja bogato turistično ponudbo, od akvarija z več kot 150 vrstami rib, do mesta, muzejev in galerij
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
 • Adrenalinski park v Crikvenici: ponuja edinstveno adrenalinsko doživetje. Velika proga nudi 59 različnih prehodov v skupni dolžini 400 metrov, z dodatnim spustom dolžine 38 metrov. Majhna proga pa nudi 32 prehodov v skupni dolžini 211 metrov, z dodatnim spustom dolžine 20 metrov. V adrenalinskem parku nudijo tudi "Paintball".
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (114)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!