Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za SKI OPENING v Franciji z namestitvijo neposredno na smučišču!

99,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za SKI OPENING v Franciji z namestitvijo neposredno na smučišču!

99,00 €

Več kilometrov smučarskih prog in udoben ter prijeten apartma! Uživajte v nepozabnem Ski opening-u s prijatelji. Sodobno opremljeni apartmaji neposredno na smučišču v znamenitem francoskem Puy Saint Vincent-u so odlična priložnost za vse, ki si želite nepozabnega doživetja ob odprtju letošnje smučarske sezone! Možnost smučanja izven urejenih prog in druženje na snegu.

TOP smučišča z več kot 75 km prog in možnost smučanja izven urejenih prog!

PUY SAINT VINCENT

Izvirna gorska vasica Puy Saint Vincent, katere korenine segajo vse v 14. stoletje, predstavlja danes najnižjega izmed 3 nivojev smučišča. Dolinska postaja Puy Saint Vincenta se nahaja na 1400 metrih nadmorske višine in se deli na 3 okrožja. Največ trgovin in 6-sedežnica se najdejo v Les Prés. V Les Alberts se nahaja mestna hiša, pošta in turistično središče. Za najstarejši del postaje Puy Saint Vincent 1400 velja Le Puy, ki ponuja številne zgodovinske zgradbe. Med njimi na primer tudi javna pečica, ki se še dandanes uporablja.

Po letu 1968, ko se je pričela preobrazba Les Présa v sodobno smučarsko postajo Puy Saint Vincent 1400, sta sledili po letu 1974 še ostala dva nivoja, prvi na 1600 in drugi na 1800 metrih nadmorske višine. V središče smučišča se je tako razvila srednja postaja Puy Saint Vincent 1600. Od tukaj lahko dopustniki dosežejo celotno smučišče in tudi večina smučarskih prog se zaključi tukaj. V neposredno povezani postaji Station Puy Saint Vincent 1800 pa se večinoma najdejo nastanitve v obliki komfortnih brunaric in apartmajskih hiš.

RESIDENCE DAME BLANCHE***
Zgrajena iz lesa in kamna, gre za udobno rezidenco, ki se nahaja ob vznožju pobočja v Puy St Vincent 1800. Nahaja se približno 450 m od centra naselja. V zimskem času manjši avtobus opravlja krožne vožnje od rezidenc do spodnjega dela naselja.

Gostje imajo dostop do savne (doplačilo). V prostoru pri recepciji je na voljo brezplačen brezžični internet.

Prostorni apartma za 5 oseb obsega kavč v dnevni sobi, dvoposteljno sobo, kabino z dvema ločenima posteljama, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, kopalnico, WC, balkon in TV.

SMUČIŠČE PUY SAINT VINCENT
Na pogled malo smučišče, je Puy Saint Vincent Francija sigurno destinacija, ki lahko zadovolji še kako zahtevnega gosta. Največja prednost samega smučiša so namestitve, ki so vse relativno nove, stare le nekaj let in stojijo praktično ob samih progah. Najdlje odmaknjen objekt se nahaja 200 m od proge.

Smučarske proge so raznolike, zato primerene tako za družine, kot tudi za tiste, ki radi smučajo veliko. Puy Saint Vincent ni destinacija, kjer lahko veliko odkrivaš in potuješ iz hriba na hrib, vendar ima vseeno dovolj prog, da boste še zadnji dan vaše smuke odkrili takšno, ki je še niste presmučali.

-Zelena: 10 km
-Modra: 18 km
-Rdeča: 34 km
-Črna: 13 km

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vključene smučarske karte za 4 dni
  • udoben in prijeten apartma, ki ima tudi savno (doplačilo)
  • neposredna bližina smučišč s številnimi kilometri smučarskih prog
  • zelene, modre, rdeče in črne proge
  • TOP smučišča z več kot 75 km prog, možnost smučanja izven urejenih prog
  • zagotovljena nepozabna zabava

Odlična ideja za darilo

Zelo iskana ponudba

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Agencija Mount Vacation je vodilni rezervacijski sistem za počitnice v gorah, pomaga vsem ljubiteljem gora, tako poleti kot pozimi, enostavno pregledovanje, primerjanje in rezerviranje počitnic. V rezervacijski sistem se prijavljajo namestitvene kapacitete in storitvena podjetja (smučarske šole, izposojevalnice opreme, organizatorji izletov...), ki preko svojih vmesnikov ponujajo proste kapacitete, cene in različne promocije uporabnikom. 

V agenciji verjamejo v neokrnjeno naravo, v tišino hribov, lepote jezer in poezijo gora. Vsak mesec preko ponudnika išče in rezervira do 100.000 ljubiteljev aktivnega turizma, ki so z njimii enoglasni - na naslednje počitnice gremo spet v hribe!

Pohodništvo, vodni športi, golf, wellness v hribih in smučanje so enkratno doživetje in želijo si, da bi lahko pomagali tudi vam pri izbiri idealnih počitnic.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (231)