Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni dopust tik ob morju s polpenzionom blizu Crikvenice!

od 119,00 €

# / 8

HUDA CENA za poletni dopust tik ob morju s polpenzionom blizu Crikvenice!

od 119,00 €

Preživite miren in sončen dopust v majhnem kraju in ribiški vasici Selce v bližini Crikvenice. Daleč stran od mestnega vrveža se tik ob morju nahaja penzion Klek, ki vas bo očaral s svojo domačnostjo. Sprostite se na terasi, zadihajte svež morski zrak in poslušajte valovanje morja. Okolica ponuja vodne in športne aktivnosti ter prijetno sprehajalno pot!

Miren in sončen dopust v malem kraju Selce. Prijeten penzion se nahaja na sami plaži! Okolica ponuja vodne in športne aktivnosti ter prijetno sprehajalno pot.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitev dvoposteljni sobi v Pansionu Klek*** v Selcah
 • samopostrežni zajtrk in večerja
 • brezplačen WiFi

Pansionu Klek***

Pansion Klek se nahaja na sami plaži, med njim in morjem se vije le prijetna sprehajalna pot. Od centra mesta pa je oddaljen le 100 m. Penzion pa ima tudi svojo kavarno s prelepo teraso ob morju in brezplačnim WiFi-jem. V okolici se nahajajo priljubljene restavracije in lokali.
Pansion Klek nudi 17 klimatiziranih, na novo opremljenih sob, vse sobe imajo lastno kopalnico, televizijo in mini hladilnik.

PLAŽA
Je betonska in je od nastanitve oddaljena le 15 m. Ponuja različne aktivnosti, kot so vodni park, vodni tobogan in šola potapljanja. Ob plaži so tudi lokali. Peščena plaža pa je od nastanitve oddaljena 50 m.

AKTIVNOSTI
Približno 200 m od nastanitve se nahajajo tenis igrišče, namizni tenis in mini golf.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neposredna bližina Crikvenice
 • nastanitev tik ob priljubljenem sprehajališču tik ob morju
 • bogat in okusen samopostrežni zajtrk in večerja
 • kraj ponuja vrsto športnih aktivnosti
 • vse sobe so klimatizirane

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Pansion Klek se nahaja ob mestni plaži, od morja pa ga loči le sprehajalna promenada. Ima lastno kavarno s teraso ob morju. Okolica ponuja možnosti za razne športne aktivnosti, kot so tenis igrišče, namizni tenis in mini golf.

SELCE
Selce se nahajajo v slikovitem zalivu blizu Crikvenice, na enem izmed najlepših in slikovitih delih jadranske obale. To obalno mesto s stoletno tradicijo je bilo nekoč ribiško mestece, danes pa je zanimiva destinacija z naravnimi lepotami, čistim zrakom in morjem. Prijetne in zabavne počitnice v Selcah nudijo urejene plaže, ki že več let nosijo Modro zastavo, najboljše jamstvo za čistočo morja, sprehajališče ob morju ter različne kulturne in zabavne prireditve.

CRIKVENICA
Crikvenica se nahaja le 2 kilometra stran od vasice Selce in je s svojo pestro ponudbo že dolga leta priljubljena destinacija. Na voljo so številni morski športi, hotel pa je tudi idealna lokacija za ljubitelja pohodništva in kolesarjenja. Mimo njega namreč tečejo sprehajalne in kolesarske poti, ki povezujejo Crikvenico z okoliškimi kraji. V okolici so na voljo tečaji potapljanja, številna športna igrišča za odbojko, košarko, nogomet, minigolf in Adrenalinski park Crikvenica, ki ponuja dve progi in paintball.

KAM NA IZLET?

 • raziskujte otoke Rab, Košljun ali številne prečudovite lokacije otoka Krk.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
 • Adrenalinski park Crikvenica: ponuja edinstveno adrenalinsko doživetje. Velika proga nudi 59 različnih prehodov v skupni dolžini 400 metrov, z dodatnim spustom dolžine 38 metrov. Majhna proga pa nudi 32 prehodov v skupni dolžini 211 metrov, z dodatnim spustom dolžine 20 metrov. V adrenalinskem parku nudijo tudi Paintball.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (143)