Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice v mobilnih hišicah na elitni lokaciji luksuznega kampa!

od 114,00 €

# / 8
ISKANO

HUDA CENA za počitnice v mobilnih hišicah na elitni lokaciji luksuznega kampa!

od 114,00 €

Elitna lokacija v objemu stoletnega borovega gozdička v kombinaciji mediteranske klime je idealna izbira za zimsko potepanje na morju! Namestitev v novejših luksuznih mobilnih hiškah, otoška gostoljubnost in vključeno kopanje v notranjem bazenu Hotela Punta je prava izbira tako za prijateljsko druženje kot za družine. Naužijte se zdravilnega Kvarnerskega zraka, meditativnih sprehodov ter izkoristite trenutek zase ob rdečini sončnega zahoda!

Vključena uporaba notranjega bazena z morsko vodo. Romantični sončni zahodi, čari okolice Kvarnerja in zdravilna moč svežega zraka!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v mobilni hišici tipa C z 2 spalnicama v Kampu Čikat na Malem Lošinju
 • uporaba notranjega bazena z morsko vodo v hotelu Punta
 • klima z ogrevanjem
 • posteljnina in brisače
 • končno čiščenje

KAMP ČIKAT

Kamp Čikat se nahaja v slikovitem zalivu Čikat in ga obkroža gost borov gozd. Nahaja se v bližini Malega Lošinja, največjega mesta na hrvaških otokih. Med bivanjem v kampu odkrijte vse skrivnosti Lošinja ali na kolesu ali peš po številnih lungomare sprehajalnih poteh, ki obkrožajo cel otok. Mesto Mali Lošinj, ki je od kampa Čikat oddaljeno 15 minut lahke hoje, je prejemnik naslova šampion turizma 2007 in prejemnik Srebrnega cveta Evrope 2009, kar samo po sebi govori o razvoju turističnih vsebin in storitev na otoku. Kamp Čikat je z mestom povezan tudi s turističnim vlakcem, nad katerim boste vi, predvsem pa vaši otroci, navdušeni.

MOBILNE HIŠKE
Njihove nove mobilne hišice nudijo luksuzno nastanitev in predstavljaju revolucijo v turističnem kampiranju. Udobje in luksuz ne zaostajata za hotelsko opremo, hkrati pa se ohranja stik z naravo. V ponudbi sta 2 tipa mobilnih hišic: Freed-Home in tip C, obe pa zagotavljata, da bodo zadovoljni tudi najbolj zahtevni gosti. 

MOBILNE HIŠKE TIPA C
Na voljo je 60 popolnoma novih mobilnih hišk v velikosti 34 m2, ki sprejmejo maksimalno 5 odraslih oseb i 1 otroka do 9,99. let. Hiške se nahajajo na zahodni strani kampa in imajo prostorno dnevno sobo in kuhinjo, 2 spalnici, kopalnico ter pokrito teraso – vsebujejo vse, kar potrebujete za popoln družinski dopust. 
Ostale prednosti: dnevna soba z garnituro in jedilnico, opremljena kuhinja, pokrita terasa, oddaljenost od morja 30-150 m.

NOTRANJI BAZEN V HOTELU PUNTA****
Hotel Punta**** je od namestitve oddaljen le slabih 10 minut vožnje in gostom kampa ponuja brezplačen vstop v njihov bazen. Posebnost takšnega bazena je ravno v tem, da nudi prijetno kopel v slani vodi tudi v hladnih zimskih časih, ko skok v morje za mnoge ni ravno prijetna izkušnja. 

ZDRAVILIŠKI TURIZEM
Na otoku Lošinj boste zelo hitro občutili čudežno moč tega otoškega mikrokozmosa. Če imate težave z dihanjem, bo kamp Čikat idealna lokacija za vas. Kamp se nahaja daleč od naseljenih mest, zato bo prava in ustrezna lokacija za vaše zdravje, ki vam bo pomagala lažje dihati. Obisk Lošinja lahko pripomore k dolgoročnemu izboljšanju pri kroničnih pljučnih boleznih in težavah z dihanjem. Hkrati lahko pripomore k daljšim obdobjem brez ponovitve bolezni in k zmanjševanju morebitnih komplikacij pozimi.

KULINARIKA (z doplačilom)
Mobilne hiške ponujajo možnost kuhanja vendar boste v centru Malega Lošinja našli tudi veliko odličnih restavracij. Osebje kampa vam priporoča restavracijo Kredo, ki se nahaja v kampu in je odprta celo leto. Restavracija Deveron se nahaja v centru mesta in ponuja veliko izbiro jedi na žaru, testenine in tradicionalne lošinjske specialitete. Tudi Pizzeriji Galeb in Koralj se nahajata v centru mesta in sta le slabih 20 minut hoje od namestitve. Restavracija Veli Žal (sodobne jedi, žar, testenine, sveži morski sadeži) se nahaja v Sunčanoj uvali, ki je do kampa Čikat oddaljena 2 km. Do restavracije se lahko pripeljete z avtom ali pa pridete kar peš po sprehajalni poti ob morju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • novejše mobilne hišice svetovno znanega podjetja
 • vključena uporaba notranjega bazena z morsko vodo v hotelu Punta
 • luksuzna namestitev v prefinjenem kampu
 • vključeno tudi končno čiščenje
 • Mali Lošinj ponuja mnogo možnosti za sproščen oddih v naravi

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

V kampu Čikat, največjem kampu na creško-lošinjskem otočju, boste deležni nepozabnih trenutkov na svojih počitnicah. Kamp se nahaja na otoku Lošinj na predelu Čikat, ki je zahvaljujoč viziji določenih ljudi, v prvi vrsti prof. Ambroza Haračića, danes prekrit z gostim borovim gozdom. Profesor Haračić je pred kakšnimi 100 leti s svojimi somišljeniki pričel s pogozdovanjem otoka, zato cel otok prekriva borov gozd, še posebej pa predele Čikat in Sunčana uvala. 

Kamp Čikat je z mestom povezan tudi s turističnim vlakcem, nad katerim boste vi, predvsem pa vaši otroci, navdušeni. Kamp Čikat, family friendly kamp, je usmerjen v družine z majhnimi otroki, zato so tu tudi številne vsebine za vaše malčke. Family fun park Pepe je prva taka otroška igralnica v kampih na Hrvaškem, ki je namenjena otrokom od 3 do 12 let. Animacijski tim je pripravil številne vsebine za male otroke, pa tudi za mladostnike in za odrasle, ki imajo raje aktivne počitnice s športnimi in animacijskimi vsebinami.

KAM NA IZLET?

 • Obiščite palačo Fritzy, ki je bila prvotno stavba mestne uprave Malega Lošinja. Palača Fritzy je sedaj sedež Lošinjskega muzeja. Stavba je bila obnovljena v 19. stoletju in je zanimiva zaradi svoje razkošne zunanjosti. Muzej hrani v svojem fundusu nekaj zbirk slik hrvaških slikarjev, ki si jih morate ogledati.
 • Znani kulturni spomenik Kula in muzej v Velem Lošinju je bil zgrajen v 15. stoletju in v celoti prenovljen konec 90-ih let 20. stoletja. Stalna postavitev je na ogled na treh etažah in prikazuje pomorsko in turistično tradicijo Lošinja. 
 • Arheološka zbirka Osor je že od leta 1889 v nekdanji stavbi Mestne hiše iz 15. stoletja. Razstavljeni arheološki ostanki spremljajo vsakdanje življenje ljudi na področju Osorja od samih začetkov in vse do srednjega veka.
 • obiščite Apoksiomnov Muzej, ki se nahaja v centru mesta in je posvečen 2000 let staremu kipu atleta iz antične Grčije, Apoksiomnu
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (114)