Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice v luksuznih sobah na elitni lokaciji znamenitega Sarajeva!

od 10,00 €

# / 9

HUDA CENA za počitnice v luksuznih sobah na elitni lokaciji znamenitega Sarajeva!

od 10,00 €

Uživajte v sodobnem hotelu v središču Sarajeva in se prepustite sproščanju v notranjem bazenu in wellnessu! Zjutraj si privoščite bogat zajtrk in se odpravite na potep po burni prestolnici Bosne in Herzegovine. Sprehodite se po ulicah in zadihajte čar mesta. Po dolgem dnevu se sprostite še v udobni in luksuzni sobi, oblikovani v modernem dizajnu.

Sprehodite se po ulicah in zadihajte čar mesta. Vključena uporaba wellness prostora!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Hotelu Bejturan**** v Sarajevu
 • uporaba wellness prostora
 • uporaba notranjega bazena
 • brezplačno parkirišče 
 • brezplačen WiFi

HOTEL BEJTURAN****

Vila Bejturan**** se nahaja v Sarajevu, 500 metrov od živahne Baščaršije in ima sončno teraso ter pogled na vrt. Hotel je dovolj prostoren, da zagotavlja popolno zasebnost in vrhunsko udobje. To se odraža v vsaki mali podrobnosti hotela, od sodobnega dizajna do odlične postrežbe. 

SOBE
Vse sobe nudijo sodoben dizajn in popolno udobje. Nudi moderno pohištvo, posteljo, zasebno kopalnico in tv z ravnim zaslonom. Uživajte v počitku po dolgem dnevu in se sprostite v sobi, ki ponuja neverjetno prijeten ambient.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka odličen izbor hrane za zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo. Razvajajte vaše brbončice ob okusih tradicionalnih in mednarodnih sestavin. V okolici pa je veliko možnosti za poskus kulinaričnih dobrot. 

BAZEN
Uživajte v prijetni vodi notranjega bazena in se sproščajte ob plavanju. Manjši bazen je dovolj velik za rekreativno plavanje ali sproščeno čofotanje. 

SARAJEVO
arajevo ima za obiskovalce prav poseben šarm. Njegova živahna atmosfera s prijaznimi prebivalci vam bo hitro pričarala občutek tradicionalnega bosanskega gostoljublja. Obiščite znano glavno tržnico Baščaršijo, ki je bila zgrajena po arabsem vzoru. Ljubitelji sodobne zgodovine lahko obiščete Sinagogo Sarajeva, ki je bila poškodovana med bombnimi napadi v 2. svetovni vojni, vendar je grozote vojne vseeno preživela. Najsrhlivejši objekt pa najdete v predmestju Sarajeva, kjer lahko obiščete Vojni tunel, ki je med vojno povezoval Butomir in Dobrinjo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • uživajte v wellness ponudbi
 • hotel ima tudi notranji bazen
 • uživajte v prestolnici, ki je znana po Baščaršiji, vojnem tunelu...
 • izgubite se v mestnem vrvežu Sarajeva
 • uživajte v pristnih sarajevskih čevapčičih in rakiji

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Bejturan**** se nahaja v Sarajevu, 500 m od živahne ulice Baščaršija. Ponuja notranji bazen, savno, teraso za sončenje, pogled na vrt, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče. Vse sobe nudijo TV z ravnim zaslonom, aparat za kavo, lastno kopalnico s kadjo ali prho, copati, brezplačnim toaletnim priborom ter s sušilcem za lase. Nekatere enote imajo tudi predel za sedenje.

KAM NA IZLET?

 • občina Ilidža je ena od devetih občin Kantona Sarajevo. Nahaja se v osrednjem delu pomembne naravne glavne ceste, ki poteka skozi doline reke Bosne in Neretve, ki povezuje Srednjo Evropo na severu in Jadransko morje na jugu, do katerega vas ločijo slabe 3 ure
 • podajte se v naselje Butmir, ki je del Ilidže, so leta 1983 odkrili največje neolitsko najdišče na ozemlju južnoslovanskih držav. Po arheoloških izračunalih je bilo območje poseljeno v letih od 5100 do 4500 pred našim štetjem
 • ogledate si lahko tudi druge znamenitosti in spomenike, kot so katoliška cerkev Marijinega vnebovzetja na Stupi
 • oglejte si zgodovinsko stavbo Mezarje Veliki gozdovi (Stari nišani) na Stupi, pokopališče Prestorijsko naselje v Butmiru, arheološko območje (Spomenik borcem NOR), arhitekturni ansambel Stara železniška postaja Ilidža, Zildžićeva hiša in
 • v okolici je tudi obnovljen rimski most iz originalnega rimskega kamna, ki so ga v 16. stoletju zgradili Turki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (194)