Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za pobeg v eko hiške v zdraviliškem parku s polpenzionom in savnanjem!

od 30,00 €

# / 12
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za pobeg v eko hiške v zdraviliškem parku s polpenzionom in savnanjem!

od 30,00 €

Preživite čas v prijetni vasici z lesenimi hiškami v mirnem okolju zdraviliškega parka in zelenih gozdov! Hiške so le 5 minut hoje oddaljene od term Topolšica Spa, kjer lahko zaplavate v bazenih z zdravilno termalno vodo ali se sprostite v številnih savnah, ki so vam na voljo v Hotelu Vesna***. Po sproščujočem dnevu pa vas bo v hotelu tudi čakal zabavni animacijski program in številni glasbeni večeri!

Vključena neomejena uporaba bazenov tudi na dan odhoda ter animacija po tedenskem programu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v družinskih hiškah v Termah Topolšica
 • neomejen vstop v hotelske savne
 • neomejeno kopanje v notranjih bazenih (tudi na dan prihoda in odhoda)
 • glasbeni večeri ob četrtkih, petkih in sobotah
 • animacija in zabavni program
 • posteljnina in brisače (dnevna menjava brisač)
 • kopalni plašči
 • brezplačni WiFi
 • brezplačno parkirišče

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj****

Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami. Leseni počitniški domovi Ocepkov gaj s 4 zvezdicami so oddaljeni le 5 min hoje od term Topolšica Spa.

EKO HIŠKE
Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo 2 tipa notranjih razporeditev (družinski apartma 2+2: 99 m² in družinski apartma 5+1: 150 m²). Vsi apartmaji imajo teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega in kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje.

HOTELSKI BAZENI
V hotelu Vesna imajo notranji pol olimpijski bazen (temperatura cca 29°C) in zimsko-letni bazen, katerega je pol notri in pol zunaj (temperatura od 30°C do 36°C) s podvodnimi masažami ter whirlpooli. Na voljo je tudi otroški bazen.
Posebnost Term Topolščica je priprava kopalne vode. V letu 2017 so za pripravo kopalne vode pričeli uporabljati naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode z ogljikovim dioksidom.

HOTELSKE SAVNE
V hotelu Vesna vam je na voljo 5 savn od tega so le-te turške, finske in infrardeče savne. Savne se nahajajo v bližini bazenskega kompleksa.

SVET SAVN (doplačilo)
V Wellness centru Zala najdete kar 9 savn, ledeno jamo, knajp teraso, počivališča in whirlpool bazen. Prijetno se boste ogreli v finski in ekstremni finski savni, zeliščni, bio zeliščni, solni, parni, blatni savni, savni z medom in laconium savni.

WELLNESS CENTER ZALA (doplačilo)
Sodoben tempelj miru in zdravja vabi na razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnessu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • notranji termalni bazeni na površini 1760 m²
 • topli vrelci, otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli
 • notranji pololimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°–36°C)
 • sprostitev v finski, turški in infrardeči savni
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • kar 10 različnih savn, tematski sprostitveni prostori in masaže (doplačilo)
 • hotel ponuja vodene izlete v Velenje, Logarsko dolino, Bled, Ljubljano

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj je idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami, ki se razprostira na zelenem pobočju sredi mirnega gozda, le 5 min hoje od Term Topolšica. 

TERME TOPOLŠČICA
Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

KULINARIKA
Odlična kulinarika s sestavinami lokalnega porekla bo razvajala vaš izbrani okus in vas navdala s prijetnimi občutki. V bogatih samopostrežnih zajtrkih, kosilih in večerjah lahko uživate v udobju hotelske restavracije, z okusnimi a la carte specialitetami, manjšimi prigrizki, sladkimi pregrehami in kozarčkom najljubše pijače pa vam postrežemo v kavarni. V restavraciji hotela Vesna boste lahko v samopostrežnem baru sami izbrali svoj meni. Zraven restavracije z 272 sedeži pa vam je na voljo še poseben del z 90 sedeži, ki je lahko namenjen tudi zaključenim družbam.

KAM NA IZLET?

 • odpravite se lahko v Šoštanj - mesto, ki leži na zahodnem delu Šaleške doline. Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. 
 • največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj)
 • obiščite tudi kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom in Kajuhov park
 • muzej usnjarstva na Slovenskem
 • cerkev sv. Mohorja in Fortunata
 • obiščite graščino Turn (Vošnjakova graščina), ki so jo so zgradili konec 16. stoletja ali v začetku 17. stoletja
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (122)