Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v luksuznih sobah zgodovinske stavbe v centru Splita!

od 55,00 €

# / 11

HUDA CENA za oddih v luksuznih sobah zgodovinske stavbe v centru Splita!

od 55,00 €

Nastanite se v luksuznih sobah zgodovinske zgradbe v samem središču Splita in uživajte v vseh čarih tega posebnega mesta. Uživajte v eni od številnih zunanjih kavarn, sprehodite se po ulicah, občutite sence preteklosti znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana! Hotel se nahaja v središču starega mestnega jedra Splita le 30 metrov od morja!

Čaka vas elegantna notranjost, velika okna in obnovljena kamnita stena z zgodovinskimi ostanki! Hotel se nahaja v središču starega mestnega jedra Splita le 30 metrov od morja.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x nočitev za 2 osebi v Plaza Marchi**** v Splitu
 • namestitev v dvoposteljni sobi
 • steklenica penečega vina
 • brezplačen Wi-Fi

HOTEL PLAZA MARCHI****

Hotel ima bogato zgodovino, saj je bil zgrajen pod podstrukturnimi dvoranami Dioklecijanove palače in je bila obkrožena z ostanki najstarejše cerkve v Splitu. Objekt je bil zavetišče za otroke, nato pa je družina Marchi donirala zgradbo mestu Split in kaj kmalu je ta pomembna zgradba postala del UNESCO svetovne dediščine.

SOBE
Objekt ima 24 luksuzno opremljenih sob, ki vsebujejo staro hrastovo pohištvo, kamniti zid in freske iz lesenih podov. Soba Grand luxury suite v velikosti 32-42m2 nudi zasebno kopalnico s keramiko, tušem in kozmetičnim pripomočkom. V sobi je tudi televizija z LCD-zaslonom s satelitskimi programi in brezžičnim internetom. Njihove sobe zagotavljajo dober spanec in dobro počutje. Elegantna notranjost, velika okna in obnovljena kamnita stena z zgodovinskimi ostanki se razlikujejo v vsaki sobi. 

Na samem vrhu stavbe lahko uživate na terasi s pogledom na mesto, njegove zgodovinske dele, morje in otoke, medtem ko v pritličju in pred zgradbo uživate v kavi in si ogledate živo mesto.

KULINARIKA 
V neposredni bližini se nahaja restavracija Zinfadel, ki je po mestu znana kot pravi bistro za zajtrk in visokokakovostna vina. Njihov meni se osredotoča na sezonske sestavine z rednimi spremembami. Prav tako se osredotočajo na kakovostne sestavine, ki so pridobljene v okolišu in so kuhane do popolnosti. Njihova ponudba za zajtrk bo zadovoljila še vsakega željnega bogate in okusnega zajtrka. 

SPLIT
Stavba se nahaja v središču starega mesta Splita, le 30 metrov od morja, na UNESCOvem zaščitenem Mihovilovem trgu. Zaradi tega je idealno izhodišče za hojo in doživetje očarljivega vzdušja v središču mesta. Usedite se in absorbirajte sončne žarke v eni od številnih zunanjih kavarn. Sprehodite se po zgodovinskih predelih mesta, občutite sence preteklosti starega mestnega jedra v bližini Rive, znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v edinstvenem obnovljenem zgodovinskem objektu
 • luksuzne in starinsko opremljene sobe
 • navdušil vas bo prelep in tradicionalen izgled
 • hotel je v samem centru mesta
 • uživajte v sprehodih po starem mestu
 • super izletniška točka za ogled Dalmatinskih lepot

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Plaza Marchi je bila zgrajena nad podstrukturnimi dvoranami Dioklecijanove palače in meji na ostanke cerkve sv. Mihovila, najstarejše cerkve v Splitu. Plaza Marchi je bila obnovljena pod budnim očesom konservatorjev. Nahaja se v središču starega mesta Splita, 30 metrov od morja, na Mihovilu, ki je pod zaščito Unesca. Split je največje in nejpomembnejše mesto v Dalmaciji, njegovo zgodovinsko jedro pa sega v 3. stoletje našega štetja. Danes je Split priljubljena turistična destinacija, saj si lahko ogledate prizorišča mnogih znanih filmskih uspešnic in mesto živahnega utripa.

KAM NA IZLET?

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (114)