Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v domačem gostišču z možnostjo savnanja v okolici Pohorja!

198,00 €

# / 13

HUDA CENA za oddih v domačem gostišču z možnostjo savnanja v okolici Pohorja!

198,00 €

Čaka vas pravi udobni oddih v naravi! Namestite se v gostišču Smogavc, ki se ponaša z odlično kulinariko in pristnim domačim ambientom. Sprostite se v udobnih sobah in se odpravite na raziskovanje okolice. Prepusite se zunajemu fitnesu, pohodništvu ali kolesarjenju na električnem kolesu. Zvečer pa si privoščite že zdravilne moči savne v edinstveni brunarici ali pa se sprostite v igralnici.

Možnost savnanja v edinstveni brunarici in izposoja električnih koles!

GOSTILNA IN PRENOČIŠČE SMOGAVC***

Gostilna in prenočišče ter turizem na kmetiji Smogavc*** je družinsko podjetje, katerega tradicijo negujejo že od leta 1988. Zraslo je ob robu slikovite pohorske vasice Gorenje pri Zrečah, na jugovzhodni strani zreškega Pohorja, na višini 760 m. V 30. letih razvoja njihove vizije se je podjetje iz majhne vaške gostilne razvilo v celostni turizem. Pustite se razvajati s čudovito kulinariko, udobno namestitvijo in kančkom wellnessa in verjemite - v gostišču Smogavc bo vsakdo našel kaj zase.

SOBE
Namestite se v udobnih sobah s pridihom pristnega pohorskega sloga in sodobnega dizajna. V sobi se nahaja zasebna kopalnica, leseno pohištvo in televizor. Nekatere sobe imajo tudi lasten balkon.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka pestra izbira hrane za bogat zajtrk. Restavracija ponuja domačo lokalno kulinariko, obogateno s sezonskimi okusi, katerih sestavine pridelajo tudi na njihovi ter okoliških kmetijah. Strežejo tudi izvrstne specialitete, kot so gobova juha, štruklji s skuto in druge lokalne ter sezonske jedi. Nudijo pa tudi vegetarijanske jedi, vse pa dopolnjuje še širok izbor vin.

WELLNESS (doplačilo)
Poleg fitnessa na prostem vas ob doplačilu čaka tudi kanček wellnessa. Odlična savna na prostem jo lahko doživite v edinstveni brunarici. Izkoristite še dodatni popust in se odpravite v priljubljene Terme Zreče. Prav tako pa lahko uporabite tudi popust za dodatne tretmaje v Wellness&Spa Idila. 

AKTIVNOSTI
Lahko uživate v zelenem in mirnem okolju ob panoramskem razgledu v dolino proti mestoma Zreče in Slovenske Konjice, saj vam pogled sega vse od hribov nad Zasavjem in Celjsko kotlino pa tja preko Dravinjske doline do daljnega zagrebškega Sljemena. Okolica ponuja mnogo možnosti za pohodništvo, kolesarjenje in izlete. Prepustite se čudoviti okolici in se sprostite v naravi. Vaši najmlajši pa se lahko zabavajo na igralih, ki se nahajajo poleg gostišča. Vaša zabava pa se lahko zaključi ob družabnih igrah v igralnici.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • pristno družinsko gostišče
 • prijeten ambient
 • odlična tradicionalna kulinarika
 • čudovita okolica Pohorja
 • dodatni popust za bazene in savne v Termah Zreče

Odličen nakup

Pameten nakup

Domačim živalim prijazno

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Gostilna in prenočišče Smogavc*** se nahaja v vasici Gorenje pri Zrečah in ponuja restavracijo in udobne sobe. V restavraciji strežejo izvrstne specialitete in mednarodno kulinariko. Poleg sob ima gostišče tudi 2 prostorni terasi in bar, kjer poleg pijač lahko gostje uživajo ob družabnih igrah. Gostišče se ponaša tudi z slikovito okolico, ki ponuja dovolj možnosti za izlete.

KAM NA IZLET ?

 • Zreško jezero: umetno narejeno jezero, ki je tudi naravna znamenitost. 
 • Brinjeva gora: oglejte si približno 4000 let stare sledi prve poselitve.
 • Konjeniški grad: nekoč veličasten grad, danes pa ruševine, katerih zgodbe so še vedno zelo žive.
 • Staro mestno jedro Slovenskih Konjic: kjer se plepletata srednjeveška arihtektura in moderen utrip mesta.
 • Žička Kartuzija: nekoč domovanje menikov iz Velike Kartuzije iz Francije, danes pa priljubljena turistična točka.
 • Turistična kmetija Arbejter: oglejte si njihovo farmo jelenov.
 • Mini Zoo Land v Slovenskih konjicah: lahko vidite vse od pava, purana, himalajske koze, krokodila do kenguruja in še mnogo več.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (52)