Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za luksuzni poletni oddih v butičnem hotelu Mozart v centru Opatije!

od 239,00 €

# / 10
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za luksuzni poletni oddih v butičnem hotelu Mozart v centru Opatije!

od 239,00 €

Elegantni butični hotel Mozart se nahaja v samem centru Opatije v secesijski stavbi tik ob glavni plaži na promenadi Lungomare. Ponuja visoko kakovost in romantično vzdušje! Prepustite se mestnemu vrvežu lokalov in butikov, oglejte si kulturne znamenitosti Opatije ali pa se odpravite na sprehod ob morju in pozabite na skrbi vsakdana! Osvežite se s sadno kupo postreženo na sončni terasi hotela!

Poletno razvajanje v čudoviti Opatiji! Hotel v samem centru, tik ob promenadi in glavni Opatijski plaži. Vključena osvežilna sadna kupa za 2 osebi.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v standardni dvoposteljni sobi v hotelu Mozart**** v Opatiji
 • 1x osvežilna sadna kupa za 2 osebi postrežena na sončni terasi hotela
 • brisače za plažo
 • brezplačen WiFi

HOTEL MOZART*****

Nahaja se v središču Opatije ob mestni plaži in v bližini glavne promenade. Eleganten secesijski hotel obsega 26 sob in 3 apartmaje, ki so prostorni in klasično zasnovani. V sklopu hotela najdete tudi notranji vrt in teraso na prostem, manjšo sejno sobo ter bar s klavirjem.

SOBE
Sobe vključujejo sodobno opremo, stilno pohištvo, minibar, sef, satelitsko TV, lastno kopalnico s kadjo ter sušilcem za lase. Sobe so klimatizirane in po celotnem hotelu je brezplačen brezžični internet.

STANDARD SOBA
Je velika 20 m2 in je navdih razkošja in sijaja iz preteklega stoletja ter ponuja popolno udobje in eleganco. Iz sobe je čudovit pogled na park in opatijske vile pod planino Učka. Soba s pogledom na naravo vam omogoča, da se sprostite in napolnite svoje baterije, medtem ko vas vonj kave prebuja in pogled razširi na lepo Opatijo.

PLAŽA
Hotel se nahaja tik ob glavni mestni plaži. Plaža Slatina je urejena in primerna tako za mlade, otroke in starejše. Poleg razgleda na kristalno čisto morje so v okolici tudi bari, ki ponujajo osvežilne pijače.

KULINARIKA
V hotelu je restavracija in bar s teraso ter z vrtom. Okusen in razkošen zajtrk strežejo v hotelu in na terasi. Kuharski mojstri pa presenečajo goste s prvovrstno mediteransko kulinariko.

Novost v hotelski restaraciji so organski wellness meniji, napitki in sladice, katere strežejo tako v wellness oazi, kakor tudi v restavraciji. Poleg tega je poskrbljeno tudi za vegeterjance in diabetike. Na voljo so tudi lokalne tradicionalne jedi in organizirajo degustacije vina, aperitiva ter hladnih predjedi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • lokacija tik ob glavni mestni plaži
 • oddih v razkošnem hotelu s petimi zvezdicami
 • butični hotel, ki velja za kulturni spomenik v samem centru mesta
 • možnost sprehajanja po znani 11-kilometrski peš poti tik ob morju
 • obiščite katerega izmed mnogih hrvaških narodnih parkov v bližini
 • vključena osvežilna sadna kupa za 2 osebi

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Eleganten butični hotel Mozart se nahaja v secesijski stavbi ob glavni plaži v središču Opatije in v bližini glavne promenade.
Ponuja restavracijo in bar s teraso ter z vrtom, spa, klimatizirane sobe in brezplačen brezžični internet. V sklopu hotela najdete tudi notranji vrt in teraso na prostem, manjšo sejno sobo ter bar s klavirjem.

KAM NA IZLET?

 • Naravni park Učka: površine parka krijejo številne endemske, ogrožene in zaščitene rastlinske ter živalske vrste. Na področju parka je ohranjena endemska rastlina, možno pa je videti tudi redke ptice. Največji del Učke je prekrit z bukovim gozdom, povzpnete pa se lahko tudi na planino Učka.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Risnjak: hrvaški narodni park se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine.
 • oglejte si zgodovinske in arhitekturne bisere kot so Villa Angiolina, dekle z galebom, Cerkev Sv Jakoba, in Umetniški paviljon Juraj Šporer. 
 • sprehodite se po 12 km dolgem sprehajališču Lungomare ali po Hrvaški ulici slavnih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (143)