Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za družinske počitnice v hotelu z zunanjim bazenom v centru Novalje!

od 149,00 €

# / 17
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za družinske počitnice v hotelu z zunanjim bazenom v centru Novalje!

od 149,00 €

Privoščite si nepozabne počitnice z družino in se odpravite v aparthotel s 4*, ki se nahaja v turističnem središču najbolj sončnega otoka na Jadranu. S svojimi najbližjimi zaplavajte v zunanjem bazenu ali pa se odpravite do bližnjih plaž, ki so znane po svoji lepoti. Zvečer se zabavajte še ob igri namiznega tenisa, nato pa se podajte v center Novalje, kjer vas čaka burna noč polna zabave in spoznanstev!

Zaplavajte v zunanjem bazenu ali pa se odpravite do bližnjih plaž, ki so znane po svoji lepoti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v aparthotelu Trcol**** v Novalji na otoku Pag

 • neomejena uporaba zunanjega bazena
 • uporaba biljarda, nogometa, namiznega tenisa
 • SAT TV 
 • klimatizacija
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi
 • končno čiščenje
 • posteljnina, brisače
 • vključena turistična taksa

APARTHOTEL TRCOL****

Aparthotel Trcol**** se nahaja v naselju Novalja na otoku Pag in ponuja udobne in sodobne sobe, zunanji bazen in prostor za igre biljarda, namiznega tenisa itd. Aparthotel je sestavljen iz 3 paviljonov, ki skupono nudijo 20 apartmajev. Zunanji prostor nudi tudi opremo za žar.  Naselje Novalja je znano kot turistično središče otoka Pag in nudi mnogo možnosti za dnevne in večerne aktivnosti. 

APARTMAJI
Aparthotel Trcol ponuja 20 apartmajev. Vsak apartma nudi svojo dekoracijo in popolno udobje. V njih je kuhinjski prostor, zasebna kopalnica, pohištvo in televizor z ravnim zalsonom. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon, ki nudi razgled na vrt, bazene, morje ali okolico.

BAZEN
Če vas kakšen dan ne mika morje, lahko vseeno zaplavate v 2 zunanjih bazenih hotela. Oba ponujata prijetno vodo in večji bazen je dovolj velik tudi za rekreativno plavanje. Posebnost aparthotela pa je, da ponuja tudi nočno kopanje.

PLAŽE
Otok Pag je znan po svojih prelepih plažah. Najbližja plaža od aparthotela je oddaljena le slabih 400m. Prelepo plažo najdete tudi v kakšen kilometer stran. Kamnita plaža Straško ponuja prelep razgled na kristalno čisto morje in zavetje pred soncem lahko najdete pod borovci. Plaža je dolga 1,5 km in je primerna tako za mlade kot za družine. 

AKTIVNOSTI
V okolici aparthotela je veliko možnosti za razne aktivnosti. Na vrtu lahko pečete na žaru ali pa se zabavajte ob igri nogometa, namiznega tenisa ali biljarda. Le slabih 300 m vas loči do centra, kjer vas čakajo razne restavracije, trgovine, kavarne in nočni klubi, ki ponujajo mnogo možnosti tudi za bolj pestre noči. 

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov. Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Pag je seveda tudi znan po svojem pestrem dogajanju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • prostorni apartmaji v aparthotelu s 4*
 • zaplavajte v zunanjem bazenu
 • sprostite se ob igri biljarda, nogometa ali namiznega tenisa
 • Novalja je znano turistično središče otoka Pag
 • v bližini je priljubljena plaža Straško

Odličen nakup

Wi-Fi

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Aparthotel Trcol**** se nahaja v naselju Novalja na otoku Pag in ponuja udobne in sodobne sobe, zunanji bazen in prostor za igre biljarda, namiznega tenisa itd. Aparthotel je sestavljen iz 3 paviljonov, ki skupono nudijo 20 apartmajev. Zunanji prostor nudi tudi opremo za žar.  Naselje Novalja je znano kot turistično središče otoka Pag in nudi mnogo možnosti za dnevne in večerne aktivnosti.

KAM NA IZLET?

•  Novalja: Novalja je turistično mesto z manjšim pristaniščem, ki leži ob istoimenskem lepem zalivu na jugozahodnem delu otoka. Stari del mesta je strnjeno grajen v primorskem slogu.Kraj obdaja borov gozdiček, s peščeno in z nekaj prodnatimi plažami v bližnjih zalivih.
•  Plaža Simuni: Plaža Simuni je značilna po kristalno čisti vodi. Parkirišče blizu plaže ni težko najti. V bližini se nahaja tudi kamp, v katerem je na voljo brezplačna internetna povezava (WiFi). Na plaži lahko obiščete Kokopelli beach bar, kjer se boste osvežili s hladnim pivom, koktejlom ali porcijo sladoleda.
•  Robinzonski potep:Če ste ljubitelj morskih valov in potepanja z ladjico, bo "križarjenje" okoli otoka Pag kot nalašč za vas. Z ladjico Robinzon vas bodo popeljali na okoli in vam pokazali tudi tiste najbolj skrite kotičke plaž otoka Pag. Poleg krasnega izleta vam bodo na ladji postregli z tipičnim lokalnim kosilom in obilico odličnih ribjih jedi.
•  Plaža Ručica: Ko obiščete otok Pag je plaža Ručica še ena tistih, ki jih preprosto ne morete izpustiti, ko raziskujete otok. Plaža je zelo lahko dostopna preko dveh cest, ki do nje vodita preko kraja Metajna.
•  Plaža Zrče: Paža Zrče je kraj, kjer zabava poteka 24/24. Namenjena je predvsem mladim med 18 in 30 let. Kot sem že zapisal zgoraj plaža ponuja polno barov in klubov, kjer se lahko zabavate. Voda ob obali je sicer zelo čista, je pa značilno da je hladnejša kot na drugih plažah. Če ste željni zabave morate vsekakor obiskati to plažo.
•  Sirarna Gligora: Otok Pag pa je, ne le po norih zabavah, znan tudi po odličnem Paškem siru. Če vas zanima, kako pridelujejo ta odličen sir priporočam ogled sirarne Gligora, kjer boste lahko sire tudi poizkusili in kupili. Vstopnica stane slabih 10€. Pravijo da je recept za njihov sir sledeč: "burja, ovce, človek in otok Pag."

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (229)