Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

POLETNI TERMINI! HUDA CENA za ALL INCLUSIVE dopust v hotelu tik ob plaži!

od 147,00 €

# / 9
EKSKLUZIVNO

POLETNI TERMINI! HUDA CENA za ALL INCLUSIVE dopust v hotelu tik ob plaži!

od 147,00 €

Hotel Sol Aurora je zaradi romantičnega vzdušja priljubljen med pari, družinam pa bo všeč zaradi številnih športnih ponudb za odrasle in otroke. Privoščite si all inclusive oddih v turističnem naselju Katoro, ki se nahaja sredi sredozemskega zelenja in v bližini naravne plaže ter uživajte v neomejeni uporabi zunanjega bazena! 

Hotel z zunanjim bazenom in veliko možnostmi za rekreacijo! Plaža je oddaljena le 2 minuti, mivkasta plaža, primerna tudi za otroke, pa 100 m.

Hotel Sol Aurora****

Hotel Sol Aurora z 306 sobami je eden izmed prvih ekološko orientiranih hotelov na Hrvaškem. Zunanji bazen, ki se nahaja tik ob plaži, iz katerega se pa dviguje oljka, je simbol istrskega podnebja in ponuja edinstven pogled na Jadransko morje. 

SOBE
Sodobno opremljene sobe s površino približno 23 m2 imajo kopalnico s kadjo in opremljen balkon. Sobe so urejene v svežih, svetlih barvah za vaše prijetno bivanje, ponujajo pa tudi sef, klimo, satelitsko televizijo in telefon. Sobe so prilagojene osebam z invalidnostjo.

PLAŽA IN BAZENI
Betonska plaža z ležalniki in sončniki (ob doplačilu) je od hotela oodaljena le 2 minuti, mivkasta plaža, idealna tudi za otroke pa 100 m od hotela. Na voljo še sladkovodni zunanji bazen s prostorom za sončenje, sladkovodni bazen za otroke in ležalniki in senčniki ob bazenu. 

AKTIVNOSTI
Na voljo je tekalna steza in namizni tenis, bowling. Odvija se tudi animacijski program in zabavni večeri. Športna ponudba v bližini (z doplačilom): večnamenski tereni centra “Sport Art” (nogomet, rokomet, odbojka, košarka, badminton), športi na vodi (potapljanje, jadranje, jadranje na deski, parasailing, banana ladja, pedaline, sandoline, jadrnica, kanu, motorni čoln in čoln na vesla), tenis, šola tenisa, kegljišče, odbojka na pesku, jahalni center, mini golf, Golf Range in Adventure Mini golf (v resortu), postajališče Park & Ride (v resortu): avtomatizirani sistem izposoje mehanskih in električnih koles, 26 teniških igrišč (4 peščena igrišča so pokrita).

KULINARIKA
Na voljo je buffet restavracija s show-cooking-om, Lobby bar, tematski kulinarični večeri, Beach bar in restavracija à la carte na plaži (odprta od junija do sredine septembra).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • plaža je oddaljena le 2 minuti, mivkasta plaža pa 100 m od hotela
 • neomejeno kopanje v zunanjem bazenu
 • možnost športnih programov: aerobika, joga, spinning, pilates
 • strokovna pomoč in informacije za vse ljubitelje kolesarjenja
 • v bližini pokrito tenis igrišče, strelišče, jahalni center, najem koles
 • odličen teren za nordijsko hojo ob šumenju valov (tudi šola za začetnike)

Odličen nakup

Wi-Fi

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Sol Aurora**** se nahaja tik ob morju, 2,5 km od centra Umaga, v naselju Katoro. Hotel ponuja raznovrstno hrano in betonirano plažo z ležalniki samo 2 minuti stran od hotela. Hotel je zaradi romantičnega vzdušja priljubljen med pari, družinam pa je všeč zaradi številnih dejavnosti in dogodivščin za vsak dan.

KAM NA IZLET?

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja.
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo.
 • obiščite Coffee & Wine bar Vitriol, kjer boste ob kozarcu vina in lesketanju morja lahko doživeli najlepši sončni zahod.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (229)