Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Počitnice na Rogli z razgledom! HUDA CENA za oddih v gorski hiši na Pohorju!

od 187,00 €

# / 13
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Počitnice na Rogli z razgledom! HUDA CENA za oddih v gorski hiši na Pohorju!

od 187,00 €

Razvajajte se v Pohorski hiši v bližini spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli! Odlično izhodišče za smučanje na Rogli in razvajanje v savni po želji. V hiši je mogoče tudi zakuriti kaminsko peč na drva za pristno zimsko-smučarsko doživetje! Poleg smučanja, teka na smučeh, sankanja, bordanja se boste lahko tudi preizkusili tudi v Skijoringu – vleki smučarja. Vključeni so tudi popusti za smučarske vozovnice in termalne bazene ter savne!

Razvajajte se v Pohorski hiši v bližini spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli! Vključeni popusti na smučarske karte in bazene.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Pohorski hiši LUKANJA 1 ali 2 na Jurgovem v Oplotnici
 • nedaleč od spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli!
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

POHORSKA HIŠA 1 IN 2

POHORSKA HIŠA 1
Nekaj več kot 2000 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli se nahaja avtentična lesena Pohorska hiša 1 s tremi apartmaji in popolnim udobjem. Gosti lahko koristijo brezplačno parkirišče na smučišču ob apartmajski hiši Rogla, kjer v shrambi za smuči lahko puščajo smučarsko opremo. Gostom so na voljo tudi vse dodatne storitve na Jurgovem. Pohorska hiša 1 ima svoj vodni izvir, kjer si lahko natočite izvirsko vodo v hiši ali pa v tolmunu ob hiši.

Apartma 1/4 - apartma je prenovljen in primeren za do 4 osebe s kuhinjsko dnevnim prostorom, spalnico s francoskim ležiščem in pogradom, TWC, satelitsko TV, satelitskim telefon in internetom. Apartma je ogrevan z varčnimi električnimi grelnimi telesi, v apartmaju pa je mogoče zakuriti tudi kaminsko peč na drva Velikost 35m2.

Apartma 1/4+1 - trosobni mansardni veliki apartma je primeren za do največ 6 oseb s kuhinjsko dnevnim prostorom kjer je raztegljiv kavč in dve spalnici. Otroška spalnica z dvema ločenima ležiščema in druga spalnica z zakonskim ležiščem. V apartmaju je TWC, satelitska TV, satelitski telefon in internet. Apartma je ogrevan z varčnimi električnimi grelnimi telesi, v apartmaju pa je mogoče zakuriti tudi kaminsko peč na drva Velikost 70m2.

POHORSKA HIŠA 2 S SAVNO
Pohorska hiša 2 je zgrajena ob leseni prenovljeni Pohorski hiši 1, ki ima ob skupnem parkirišču še dodatno parkirišče, lasten vodni izvir in se nahaja le nekaj več kot 2000 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli. Gosti lahko koristijo brezplačno parkirišče na smučišču ob apartmajski hiši Rogla, kjer v shrambi za smuči lahko puščajo smučarsko opremo. Gostom so voljo tudi vse dodatne storitve na Jurgovem. Hiša je primerna za družine, ljubitelje narave in aktivne turiste, saj ponuja idealno izhodišče za pohodništvo in smučanje. V hiši je na voljo 5 apartmajev.

Dvosobni apartma 1/4 v zidanem objektu grajenem v starem stilu je primeren za do 4 osebe s kuhinjsko dnevnim prostorom ter spalnico z zakonskim ležiščem in pogradom, TWC, satelitsko TV, satelitskim telefonom in internetom. Apartma je ogrevan z varčnimi električnimi grelnimi telesi, v apartmaju pa je mogoče zakuriti tudi kaminsko peč na drva. Velikost 33m2.

Dvosobni apartma 1/4+1 v zidanem objektu grajenem v starem stilu je primeren za do 6 oseb s kuhinjsko dnevnim prostorom kjer je raztegljiv kavč in spalnico z zakonskim ležiščem in pogradom, TWC, satelitska TV, satelitski telefon in internet. Apartma je ogrevan z varčnimi električnimi grelnimi telesi, v apartmaju pa je mogoče zakuriti tudi kaminsko peč na drva. Velikost 37m2.

SAVNA (z doplačilom)
V Pohorski hiši 2 vam je na razpolago tudi savna.

SMUČIŠČE ROGLA
Za ljubitelje smučanja je apartma zelo primeren.. Rogla ponuja sodobno smučišče, ki vam bo zagotovilo, da bo vaš obisk nepozaben. Čakajo vas zabavne proge, snežne avanture in smuka, ki je primerna za obiskovalce vseh starosti. Skrbno obvarovana snežna odeja vam omogoča neskončno zabave in najmanj 1000 smučarski in deskarskih dni v sezoni. Vendar smučanje pa ni le edina zabava. Spustite se lahko tudi po sankaški progi, se popeljete na saneh s pasjo vprego ali pa obiščete smučarsko-tekaški poligon.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • lesena Pohorska hiša s kaminom, možnostjo savne ter lastnim vodnim izvirom
 • odlično izhodišče za smučanje ali tek na smučeh
 • v bližini spodnje postaje sedežnice Jurgovo na Rogli
 • sankanje, bordanje, smučanje in skijoring
 • vključeni so popusti na smučarske karte in termalne bazene, savno!

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje DANDI d.o.o. je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990. Na območju Zreškega Pohorja so od leta 1997 obnovili oziroma na novo zgradili več objektov, v katerih lahko ponudijo gostom 19 apartmajev, z več kot 100 ležišči.

Ena od prednosti namestitvenih kapacitet, ki so sicer sodobne, vendar zgrajene v stilu, ki je značilen za ta del Slovenije, je bližina smučišč na Rogli, ter 14 km od Term Zreče. Apartmajska hiša Rogla na Jurgovem je locirana ob spodnji postaji sedežnice Jurgovo (1050 m.n.m.) ob smučišču (ski in ski out). Bližina avtoceste (18 km), omogoča preko Oplotnice in Cezlaka najkrajši dostop do smučišč na Rogli.

Pohorski hiši 1 in 2 in se nahajata v približno 2 km oddaljenem zaselku Lukanja (873 m.n.m.) ter tudi blizu smučišča Trije kralji, saj sta po cesti oddaljeni manj kot 8 kilometrov.

KAM NA IZLET?

 • Brinjeva gora: oglejte si približno 4.000 let stare sledi prve poselitve
 • Konjeniški grad: nekoč veličasten grad, danes pa ruševine, katerih zgodbe so še vedno zelo žive
 • staro mestno jedro Slovenskih Konjic: kjer se plepletata srednjeveška arihtektura in moderen utrip mesta
 • Žička Kartuzija: nekoč domovanje menikov iz Velike Kartuzije iz Francije, danes pa priljubljena turistična točka
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (122)