Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Rafting, zipline, bodysurfing! 50% popust na adrenalinske aktivnosti na Savi!

29,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 4

Rafting, zipline, bodysurfing! 50% popust na adrenalinske aktivnosti na Savi!

29,90 €

Redna cena od 60,00 €

Ste za nepozabno pustolovščino ob čudoviti reki Savi? Odločite se za kakšno izmed mnogih vodnih avantur! Izkusite rafting in bodysurfing ali pa se spustite po zip lineu. Adrenalina ne bo manjkalo, vsekakor pa bo to doživetje, ki ga ne boste pozabili!

Odlična ponudba za adrenalinske navdušence! Vključena vsa potrebna oprema.

vodne aktivnosti

RAFTING IN BODYSURFING
Zberete se v rafting centru, kjer vam vodnik poda ustrezno obvezno opremo, vam razloži še navodila glede vožnje in veslanja nato pa vas odpeljejo na štartno mesto, kjer se rafting lahko prične. Vaša vožnja poteka pod blejskim mostom mimo campa Šobec, do sotočja obeh Sav (Dolinke, Bohinjke), kjer sledi body surfing - spust z jopičem po brzicah. Vožnjo nadaljujete pod Radovljiškim mostom do njihovega rafting centra, kjer sledijo še skoki z mostu.

ZIPLINE
Poteka v dolini reke Save blizu Radovljice. Spust je dolg kar 250 m, 25 m visok, na njem pa dosežete hitrost cca 30-40 km/h. Zipline je narejen po evropskih standardih. Zip line se izvaja čez celo leto (ne izvaja se le ob nevihtah).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pestra ponudba vodnih avantur
  • rafting izlet je primeren za vse generacije
  • 250 m dolg zip line spust
  • vključena zaščitna oprema
  • spremstvo usposobljenih vodnikov, ki bodo poskrbeli za varnost
  • nepozabna adrenalinska pustolovščina

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Adrenalin

Tekmovalni duh

VEČ O PONUDNIKU

Rafting TinaRaft Center v Radovljici vas vabi, da se jim pridružite ob prijetnih uricah na in ob reki Savi. Vse, ki radi prosti čas preživite v naravi vabijo, da se jim pridružite na raftingu. Vsi udeleženci raftinga so zavarovani. Za tiste, ki se na reko Savo radi podate sami ali v dvoje imajo pripravljene kajake in minirafte. Za tiste, ki pa niste vešči veslanja so pripravili tudi kajak šolo, v kateri vas bodo na petdnevnem tečaju naučili osnov veslanja. Udeležencem rafting spusta po polovični ceni nudijo tudi uporabo piknik prostora. Nudijo vam tudi canynoning, tubing, spust z Zorb ball-om in vse bolj popularni Paintball - vojaški stimulativni šport, ki se odvija tik nad njihovim centrom. Lahko se podate tudi na nepozabno adrenalinsko dogodivščino in se spustite z ziplinom!

Pot do njih: po Ac izvoz Radovljica, prvo križišče levo (200m pred petrolovo bencinsko črpalko), nato sledite smerokazom TinaRaft in se spustite po hribu navzdol do našega rafting centra. Vabljeni!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (52)