Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

60% popust za 4 ure wakebordanja ali smučanja in uporabo celotne opreme!

17,50 €

Redna cena od 44,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

60% popust za 4 ure wakebordanja ali smučanja in uporabo celotne opreme!

17,50 €

Redna cena od 44,00 €

Zajahajte morske valove za 4 ure in se z boardom podajte na noro avanturo. Nepozabna športna dogodivščina vas bo napolnila z adrenalinom in poskrbela za zabavo za celotno družino. Wakeboardanje je primerno za otroke od 7. leta dalje in tudi za starejše vse do 77. leta. Zberite pogum in preverite, zakaj je wakeboard vedno bolj popularen šport. Skoraj 90% gostov je popolnih začetnikov v wakeboardanju, preizkusi se tudi ti!

Primerno za vse starosti, kot tudi za vse začetnike! Po nori vožnji se sprostite na terasi in si privoščite osvežujoč koktejl.

Wakeboardanje in smučanje na vodi

WAKEBOARD CENTER CABLE KRK
V wakeboardu center cable Krk vam ponujajo 650 m dolgo progo, na kateri dosežete hitrost med 30 in 32 km/h. V centru vas poganja 5 kotna žičnica z 8 vlečnimi sistemi, ki jih poganja motor. 

WAKEBOARDANJE
Wakeboard je vodni šport, pri katerem z desko drsimo po vodni površini. Vleče nas lahko vodno plovilo ali pa kabel (v Wakeboard centru Cable krk vas vleče kabel). Wakeboardamo lahko z boardom (z obema nogama stojimo postrani na eni deski) ali na smučkah (vsaka noga na svoji smučki).

Wakeboard je eden izmed najbolj popularnih vodnih športov v zadnjih letih. Namenjen je tako moškim kot ženskam, prav tako pa tudi otrokom in starejšim. Šport je adrenalinski, vendar hkrati dovolj enostaven, da ga lahko preizkusite tudi, če ste popolni začetnik. Povabite prijatelje in se pomerite v pravi adrenalinski dogodivščini.

SMUČANJE NA VODI
Postopek smučanja je, da smučar ima športni rešilni jopič in par smuči. Smučanje poteka s pomočjo motornega čolna ali vlečnega kabla kjer ima zadaj vrv kjer je nakoncu vrvi plastični trikotnik na eni strani oblečen v blago, da se lahko smučar drži. Ko motorni čoln požene motorje se vrv napne in smučar v klopčiču se povleče ven iz vode s pomočjo nog tako, da se upira vodi. Ko je na površju je pomembno, da drži ravnotežje na smučeh. Kasneje prične z zavoji. Najbolj pomembno je, da ko smučar pade, da izpusti vrv.

Pri tej disciplini si odvisen le od osebne fizične pripravljenosti in motornega čolna oziroma pilota. Začetniki le smučajo v smeri čolna, poznavalci pa delajo že zavoje, skoke in podobne reči. Zunanji dejanvniki kot so valovanje in vetrovi ti le onemogočajo pravilno smuko.

RESTAVRACIJA CABLEPARK
Bar, restavracija in koktejl bar z več kot 120 sedeži, se nahajajo v neposredni bližini Cableparka. PonujaJo vam tople in hladne predjedi, pijače, sladolede, enostavne jedi, sezonske solate in dnevne menije. Prav tako so vam na izbiro energijski prehranski dodatki, ki vam zagotavljajo vzdržljivost med treningom. Če vam aktivne počitnice ne predstavljajo ravno prioritete, pa vam lahko ponudijo več kot 50 različnih koktejlov. Terasa bara in restavracije vam ponuja čudoviti pogled na zaliv Punata in na otok Košljun, kot tudi na najbolj zanimiv predel žicnice-štartnega predela. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 5-kotna žičnica z 8 vlečnimi sistemi, ki jih poganja električni motor
 • 650 m dolga proga, na kateri dosežete hitrost med 30 - 32 km/h
 • adrenalinsko doživetje in zabava za otroke in odrasle
 • neprecenljiv dan preživet na vročem soncu in prijetno hladnem morju
 • svetovanje izobraženih učiteljev z dolgoletnimi izkušnjami
 • atraktivna zabava na morju
 • primerno za vse ljubitelje športov na vodi
 • izjemno priljubljena vodna rekreacija
 • predhodno znanje ni potrebno

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Wakeboard Center "Cable Krk" se nahaja v osrčju Kvarnerskega zaliva na otoku Krku. V kompleksu Wakeboard Center najdete:  restavracijo, bar, trgovino z oblačili in wakeboard opremo ter osnovno dejavnost wakeboarding ter smučanje na vodi. Wakeboarding in smučanje  lahko izvajajo posamezniki od 7-ega do 77-ega leta starosti, zato se ta šport šteje za idealno turistično atrakcijo in zabavo. Glavna karakteristika Wakeboard centra Cable Krk je pet-kotna žičnica, z 8 vlečnimi sistemi, ki jih poganja električni motor. Proga je dolga 650 metrov, običajna hitrost pa je med 30 - 32 km/h.

KAM NA IZLET?

 • Jama Biserujka: Jama je bila odkrita pred približno 100 leti in velja za podzemni biser otoka Krk. Podzemne galerije so polne slikovitih stalagmitov, kalcitnih stebrov in stalaktitov. Jama je za oglede odprta od aprila do oktobra.
 • Vrbnik: V glavnem izletniški kraj, ki privablja obiskovalce s svojo pestro zgodovinsko preteklostjo in čudovitimi razgledi na morje.
 • Košljun: Majhen otoček, od mesta je oddaljen okoli 750 metrov in do njega lahko pridete s taxi čolnom. Na otoku je muzej z etnografsko zbirko, kjer je na ogled bogata zbirka slik, kovancev, ikon, knjig, narodnih noš iz vsega otoka ter redkih izvodov inkunabul in glagolskih rokopisov. 
 • Vela Rika: edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske.
 • Obzova: Najvišji vrh otoka Krk je dostopen z različnih smeri. Pogled iz vrha je čudovito doživetje. Najpogostejši izhodišči sta Treskovac (1.5 ure hoje) ali Draga Baška (2.30 ure hoje)
 • podajte se v mesto Krk, ki je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času, iz rimskih časov pa so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 • Baška: nahaja se na jugovzhodni obali otoka Krk. Zahvaljujoč legi, dolgi plaži in zapuščini je Baška izjemno privlačno mesto. Zaradi hribovitega sveta pa je najbolj primerna točka, od koder lahko zavijete na različne pohodniške poti.
 • raziskujte Malinsko, Punat in ostale priljubljene turistične lokacije s čudoviti plažami in mediteranskim rastjem.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (229)