Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

# / 11
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

Pozabite na čas, skrbi in stres. Odpravite se na obalo in vstopite v pravljični Sauna park, ki ponuja kar 7 vrst savn. Ne spreglejte največjih posebnosti – solne savne, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in ledene jame, prve v Sloveniji. Za piko na i pa razbremenite misli s sproščujočo ayurvedsko masažo z olji!

Razvajanje na obali - sauna park s 7 vrstami savn! Vključena 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji.

Terme & wellnes LifeClass

SAUNA PARK
Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. Med največje posebnosti Sauna Parka sodita solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in Ledena jama, prva te vrste v Sloveniji. Imajo še Thalasso savno, Mavrska savno, Tepidarium, Zeliščno savno, Laconium in Finsko savno.

AYURVERDSKA MASAŽA Z OLJI
Izredno individualna masaža, prilagojena potrebam posameznika in njegovemu tipu doše. Pri masaži uporabljamo toplo ayurvedsko olje (Vata, Pitta ali Kapha). Je pomirjujoča in poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa in duha.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji
 • savna je pomemben način prečiščevanja telesa
 • solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin
 • z masažo izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti
 • posebnost: ledena jama, prva v Sloveniji
 • odlična ideja za jesensko razvajanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

LifeClass je mednarodna hotelska veriga, ki se nahaja na slovenski obali v Portorožu in ponuja skladno celoto hotelskih, gostinskih, wellness in kongresnih storitev. Hotelsko verigo odlikujejo visokokakovostne storitve in produkti s poudarjeno osebno noto, ki so jih gostje deležni v vseh resortih LifeClass.

TERME & WELLNESS LIFECLASS
LifeClass ponuja kar sedem različnih wellness centrov - Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, Wai Thai center, Shakti - Ayurveda center, Thalasso center, Lepotni center, Sauna park ter bazenski kompleks. Z različnimi wellness centri tako ponujajo celostno razvajanje, prilagojeno posameznikovim potrebam.

KAM NA IZLET?

 • Krajinski park Sečoveljske soline: spoznali boste, kako se prideluje sol, ki so jo zaradi njene cenjene vrednosti včasih poimenovali »belo zlato«
 • Piran: srednjeveško mesto s svetilnikom in starim mestnim obzidjem
 • Forma Viva: obiščite park številnih kipov znanih umetnikov
 • Grad Socerb: Začetki gradu segajo v 13. stoletje. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Ribogojnica Fonda: za vse ljubitelje morja in morske hrane je zanimivo in nepozabno doživetje, voden ogled ribogojnice in školjčišč Fonda
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)