Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-urni VIP romantični zakup wellnessa z jacuzzijem in penino!

54,90 €

# / 5

HUDA CENA za 2-urni VIP romantični zakup wellnessa z jacuzzijem in penino!

54,90 €

Dolgoletna tradicija domačije Vodnik s prijaznim in ustrežljivim osebjem vaju bo navdušila! Nudijo vama wellness z jacuzzijem in finsko savno, kjer se lahko posladkate s penino in sadjem. Od Krvavca, ki ponuja vrsto aktivnosti na prostem, je domačija oddaljena le 10 minut stran. 

Preživite 2 sproščeni urici z drago osebo! Dolgoletna tradicija domačije s savnami pod Krvavcem! Na voljo finska savna in jacuzzi.

WELLNESS

V prijetnem wellness kotičku se boste popolnoma sprostili in zbistrili svoje misli. Zajema finsko savno in jacuzzi.

FINSKA SAVNA IN JACUZZI
Pravijo da je finska savna najboljše darilo, ki ga lahko poklonite vašemu telesu. Nanjo so prisegali že v starih časih srednjega veka. Njeno moderno in boljšo različico pa najdemo tudi na Domačiji Vodnik. 

Osnovna zvrst savne z visoko temperaturo ( od 70 do 100 stopinj C ) in nizko relativno zračno vlago ( od 20% do 5%). Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni do 15 minut, kar se ponovi do trikrat. Po potenju se ohladimo v hladni vodi in počivamo.

Jacuzzi je postal sinonim za razvajanje in luksuzno življenje vendar je kad znana tudi po tem, da deluje terapevtsko na vaše telo. Mešanica masažne tehnologije in prijetne vode sprostijo prenapete mišice in povrnejo občutek vitalnosti v vaše telo. 

VEČ KOT LE WELLNESS 
Domačija Vodnik se nahaja le 4 km od ljubljanskega letališča in smučišča Krvavec tako je idalna izhodiščna točka za sprehode in oglede turističnih znamenitosti. Prav tako je lokacija primerna za razne aktivnosti kot so kolesarjenje, pohodništvo in padalstvo. Domačija Vodnik nudi tudi pester izbor hrane in je kot nalašč destinacija za kosilo ali večerjo po sprehodu. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sproščanje v jacuzziju in finski savni
  • idealna priložnost za sprostitev v dvoje z romantičnim vzdušjem
  • Domačija Vodnik nudi pestro kulinarična ponudba in prijazno osebje
  • neokrnjena narava pod Alpami, a še vedno v bližini Ljubljane
  • super ideja za presenetiti vašo drago osebo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Udobje na vasi, prijetnost domačega ambienta, sprostitev v naravnem okolju ter kulinarika izvrstnih okusov – Vse to so odlike Domačije Vodnik. Domačija se nahaja 4 km od ljubljanskega letališča in smučišča Krvavec v prelepi vasi Adergas. Sestavljajo jo wellness kotiček, restavracija z domačimi lokalnimi specialitetami in hotel. 

AKTIVNOSTI
Hotel je na idealni lokaciji za zunanje aktivnosti. Na Krvavcu je poskrbljeno za ljubitelje gorskih spustov s kolesom; na voljo je kar 16 km gravitacijskih poti. Poskrbljeno je tud za adrenalniske navdušence, saj je Krvavec zelo priljubljeno vzletišče za jadralno padalstvo. Visoka lega vzletišča omogoča dolge spuste, posebna prednost pa je dostop s kabinsko žičnico. Za ljubitelje ribolova pa je le 2 kilometra oddaljen ribnik. 

KAM NA IZLET?

  • odpravite se lahko na Štefanjo goro, ki se vzpenja tik nad domačijo, se odpeljete na potep s kolesom ali pa se preizkusite v ribolovu, jahanju ali pa celo padalstvu.
  • izlet na Blejsko jezero, Slap Savica, Kranjsko goro ...
  • ogledi lokalnih znamenitosti - po dogovoru vam uredijo tudi ogled krajevnih znamenitosti (grad Strmol, velesovski Samostan v Adergasu, park Brdo).
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (162)