Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za rimsko masažo in kopanje v hotelskih bazenih Term Ptuj!

27,00 €

# / 9
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za rimsko masažo in kopanje v hotelskih bazenih Term Ptuj!

27,00 €

Pričarajte si antično obarvan dan z ogledom najstarejšega slovenskega mesta in kopanjem v priljubljenem hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Rimska masaža pa bo zagotovo poskrbela za zmanjšanje napetosti in boljše počutje!

Počutite se kot stari Rimljani in okusite uživaški duh antičnega Rima v priljubljenem kopališču Vespasianus ter se sprostite ob masaži!

kopališče Vespasianus

Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko z doplačilom zaplavate v intimnejšem vzdušju. V neposredni bližini bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar, kjer se lahko okrepčate s pijačami, sladicam in prigrizki.

RIMSKA MASAŽA
Rimska masaža hrbta traja 20 minut. Je ročna masaža hrbta z vinskim oljem, ki poskrbi za zmanjšanje napetosti in boljše psihofizično počutje. Masaža se izvaja v Wellnessu Valens Avgusta, ki je del Grand hotela Primus**** Superior.

SVET SAVN FLAVIA (z doplačilom)
Svet savn Flavia je del kopališča Vespasianus, kamor lahko vstopite z doplačilom. Obsega finsko savno s kromoterapijo, ekstremno finsko savno, aroma savno, blatno savna, solno savno, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

KULINARIKA (z doplačilom)
Restavracije Term Ptuj stremijo k zdravo, uravnoteženi in kakovostni prehrani, jedi pa so sveže pripravljene iz lokalnih sestavin. Na kopališču se boste okrepčali s kosilom v Baru ob bazenu Grand Hotela Primus**** Superior, ki ponuja dnevna kosila. Z zdravim in okusnim obrokom, boste poskrbeli za vnos nove energije za uživanje v vodnih dogodivščinah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstvena rimljanska izkušnja v enem najbolj priljubljenih kopališč
  • termalni vrelci prinašajo blagodejno naravno vodo s temperaturo 56⁰C
  • ptujska termalna voda priporočljiva ob športnih naporih, poškodbah gibal
  • rimska masaža bo poskrbela za zmanjšanje napetosti in boljše počutje
  • priložnost za ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest
  • v kopališču lahko obiščete restavracijo Zila ali preizkusite tortico Primus

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

TERME PTUJ
Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem.

Imperij dobrega počutja se skupaj s Svetom savn Flavia nahaja v Wellnessu Valens Augusta v Grand hotela Primus v Termah Ptuj. Sveta savn Flavia in Imperium imata skupni vhod, poleg pa se nahaja še vhod za kopališče Vespasianus.

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)