Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za servis in polnjenje klimatske naprave do 100g plina!

25,99 €

# / 2

HUDA CENA za servis in polnjenje klimatske naprave do 100g plina!

25,99 €

V vročih poletnih dneh je klimatska naprava pravi blagoslov! Da bi se izognili težavam nujno preverite, če še vedno deluje tako, kot bi morala. Pri Avtotrgovini Vzhod1 vam nudijo celovito in kakovostno storitev, ki bo zagotovila, da bo vse tako, kot mora biti. Potovanje brez skrbi in neprijetne vročine!

Pobegnite pred neznosno vročino! Poskrbite za popolno delovanje klimatske naprave v vašem jeklenem konjičku.

Klimatske naprave

Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne, bolj ali manj tesne spoje počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave. Strokoven pregled in polnjenje klimatske naprave s plinom, bo poskrbelo, da bo vaša klimatska naprava delovala brezhibno. Moderne tehnologije omogočajo odkrivanje napak, ki so prostemu očesu nevidne, zato je pregled in polnjene pred ponovno uporabo klimatske naprave v vašem osebnem vozilu še posebej pomembno. Pravilno delovanje klime zniža porabo goriva in zmanjša obrabo klimatske naprave, zato je reden servis več kot priporočljiv.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno opravljena storitev
  • potovanje brez skrbi in neprijetne vročine
  • prijetne dolge vožnje in odlično delovanje vaše klime
  • sproščenost vas in vaših potnikov
  • poskrbite za svojega jeklenega konjička

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V priznani Avtotrgovini Vzhod1 vedno poskrbijo, da vaš jekleni konjiček deluje brezhibno in kot podmazano. Svojim strankam ponujajo različne storitve, od specialnega poliranja žarometov, ki so po poliranju videti kot novi, pa vse do servisiranja avtoklime. Klimatska naprava v avtomobilih je danes nekaj običajnega. Avtotrgovina Vzhod 1 v Zgornji Hajdini pri Ptuju vam nudi tudi strokoven servis, čiščenje, polnjenje, in testiranje avtoklime vašega avtomobila.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (164)