Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

67% popust na 2-mesečni začetni tečaj karateja za vse starostne skupine!

40,00 €

Redna cena od 120,00 €

# / 6

67% popust na 2-mesečni začetni tečaj karateja za vse starostne skupine!

40,00 €

Redna cena od 120,00 €

Če ste si vedno želeli poskusiti karate, je zdaj pravi čas! V Karate klubu Lev je so voljo tečaji karateja, ki so namenjeni prav vsem starostnim skupinam, tudi najmlajšim, neglede na predhodne izkušnje. Cilj karateja je usmerjen v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja in samoobrambe. Postanite del Levje družine!

Cilj karateja je usmerjen v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja ter tudi samoobrambe!

KARATE

Karaté je vzhodnoazijska borilna veščina, katere ime ima dvojno vlogo. Po eni strani gre za borilno veščino z otočja Okinava, razvito proti koncu 19. stoletja z združevanjem tradicionalnih okinavskih metod goloroke borbe. Po drugi strani pa se izraz karate danes, predvsem izven azijskega prostora, najpogosteje uporablja kot splošni izraz za veliko število modernih golorokih borilnih veščin, ki so se razvile na Japonskem od začetkov 20. stoletja dalje pod neposrednim vplivom okinavskega Karateja.

V obeh primerih pa gre za goloroko borilno veščino, ki vključuje tri večja področja:
- stave, udarce in blokade z rokami in nogami, ki predstavljajo osnove ali t. i. kihon,
- gibanje po določenih vzorcih, t. i. kate,
- nadzorovano borbo oziroma t. i. kumite.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA KARATE
Tako mlajšim kot odraslim rekreativcem trening karateja pomaga pri izboljševanju in vzdrževanju osnovne telesne kondicije, vzdržljivosti in razvoja gibalnih sposobnosti. Cilji vadbe so usmerjeni v športno rekreacijo, skrb za zdravje, sprostitev, učenje tehnik in osnov karateja ter samoobrambe.

Program izkušene trenerske ekipe je primeren tako za aktivne rekreativce kot za tiste, ki bi se želeli pridružiti športnim aktivnostim, pa iščejo primerno dejavnost. Za karate nikoli ni prepozno, saj se stopnja intenzivnosti prilagaja sposobnostim posameznika, pri tem pa se ne izgubi na pozitivnih vidikih, ki jih prinaša trening karateja. Karate ni samo šport ali disciplina, je tudi način življenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tečaj je namenjen vsem starostnim skupinam
  • pomaga pri izboljševanju in vzdrževanju osnovne telesne kondicije
  • učenje tehnik in osnov karateja ter samoobrambe
  • cilj vadbe tudi športna rekreacija, skrb za zdravje in sprostitev
  • karate krepi samozavest, motoriko in samospoštovanje

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Matic Smrekar je učitelj kitare z več let izkušenj poučevanjatako kitare kot na drugih področjih. Svojo glasbeno pot je začel na Glasbeni šoli Logatec, kasneje pa svoje znanje nadgrajeval pod taktirko Vekoslava Andreea in Igorja Lundra. Leta 2009 je maturiral iz glasbenih predmetov na Konzervatoriju za glasbo in balet Ljubljana na Oddelku za jazz in zabavno glasbo.

Matic je izkušen predavatelj in učitelj, inštruktor, organizator številnih mladinskih dogodkov, taborov, delavnic, tečajev, vodja mladinskih organizacij in projektov. V svoj program in metode dela vključuje raznolike vsebine in pristope, pridobljene s pomočjo pestrih preteklih izkušenj in želje ter strasti do iskanja novih, inovativnih rešitev. Svoje znanje ves čas izpopolnjuje na raznovrstnih izobraževalnih dogodkih, obenem pa vseskozi razvija in preizkuša nove, moderne oblike poučevanja inštrumenta in glasbene teorije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (209)