Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

58% popust na 1-mesečno karto za vadbo vinjasa in tradicionalne hatcha joge!

od 19,90 €

Redna cena od 47,00 €

# / 4

58% popust na 1-mesečno karto za vadbo vinjasa in tradicionalne hatcha joge!

od 19,90 €

Redna cena od 47,00 €

Joga je način življenja. Nudi odnos do telesa, uma in duha – odnos do nas samih in drugih. Sprostite se in oblikujte svoje telo z jogo! Znebite se stresa in poskrbite za svoje fizično dobro počutje. Razgibajte svoje telo in umirite svoje misli z vadbo joge. Dosežite telesno in duševno uravnovešenost ter recite stresu ne! Izkoristite ugodno vadbo joge v priznanem športnem centru GIB.

Razgibajte svoje telo in umirite svoje misli z vadbo joge v priznanem športnem centru GIB!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • vadbe potekajo 2x tedensko po 60 ali 90 minut v naslednjih terminih:
  vinjasa joga – začetna: PON: 19:00-20:00, ČET: 20:00-21:30
  vinjasa joga – nadaljevalna: PON in ČET: 20:00-21:30
  flow vinyasa joga: TOR in ČET: 19:00-20:30
  tradicionalna hatcha joga: TOR in ČET: 20:30-21:30, SRE: 9:00-10:30

JOGA

Um in telo nista ločeni bistvi. Oblika uma je telo in subtilna oblika telesa je um. Praksa Hatha joge oba integrira in harmonizira. Oba, telo in um, dajeta zavetje napetosti ali blokadam. Vsaka mentalna blokada ima ustrezno mišično blokado in obratno. Cilj Hatha joge je sprostiti te blokade. Asane sproščajo mentalne napetosti, tako, da jih obravnavajo na fizični ravni.

TRADICIONALNA HATHA JOGA
Asane niso telesne vaje, temveč tehnike, ki postavljajo telo v položaje, ki negujejo zavest, sprostitev, koncentracijo in meditacijo. Del tega procesa je postopek razvijanja dobrega fizičnega zdravja s pomočjo stimuliranja energetskih kanalov (predvsem v hrbtenici) in notranjih organov. Tradicionalna Hatha joga ne vzpodbuja hitrega gibanja in med asanami je premor za zavedanje in opazovanje telesa oz. učinkov asane na nas. Učimo se tudi sinhronizacije dihanja s telesom kar omogoča relaksacijo in koncentracijo. Statične asane izvajajo srednji in napredni vaditelji, saj imajo močnejši učinek na energetsko in mentalno telo, medtem ko so dinamične asane bolj primerne za začetnike.

HATHA VINJASA JOGA
Hatha Vinjasa joga je namenjena uravnovešanju človeka na fizični, duhovni in energetski ravni. Je učinkovito sredstvo sproščanja stresa s katerim se spopadamo v vsakdanjem življenju. Skozi jogijske tehnike se telo sposti in um se vrne v prvotno stanje miru. Hatha Vinjasa joga umiri in osredotoči raztresen um ter je odličen varnostni ventil za sproščanje stresa.

Dinamična oblika izvajanja joge je osredotočena na usklajevanje asan z ritmom diha. Pozornost posameznika je usmerjena v njegovo telo, kar pomeni nenehno vzpostavljanje ponovne povezave s telesom, s čimer pridobimo vpogled v fizično in mentalno stanje svojega telesa in razumevanje dogajanj v telesu. Asane si tekoče sledijo in se skozi samo prakso stopnjujejo po zahtevnosti - vsaka asana na nek način pripravlja telo na sledeče asane.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • priznani športni center GIB in strokovni vaditelji
 • praksa Hatha joge integrira in harmonizira telo in um
 • za ljubitelje joge in tudi za začetnike
 • vadba veča prožnost, pospešuje cirkulacijo ter rahlja mišice in sklepe
 • odlična sprostitev, koncentracija in meditacija
 • fizično in mentalno dobro počutje
 • razgraditev stresa in vrnitev notranjega miru

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V Športnem centru Gib boste zagotovo našli obliko športne vadbe in rekreacije, ki vam je pisana na kožo. Njihova želja je, da vsem članom omogočijo kvalitetne programe, ki vsebujejo številne novosti in temeljijo na aktualnih trendih, ki se pojavljajo na področju športa. Pri športnem društvu izvajajo tudi organizacijo rojstnodnevnih praznovanj za otroke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)