Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 50% popust na mesečno karto v priljubljenem Centru funkcionalnosti!

od 25,00 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Do 50% popust na mesečno karto v priljubljenem Centru funkcionalnosti!

od 25,00 €

Redna cena od 50,00 €

Poskrbite za popolno postavo in odlično počutje v edinem funkcionalnem vadbenem centru na širšem Štajerskem! Prepustite se visoko usposobljenim trenerjem, ki vas bodo osebno spremljali na vsakem koraku na poti k doseganju vaših ciljev. Izbirate lahko med bootcampom, superfunkcionalnim treningom, funkcionalnim fitnesom, karto za vadbeni center ali karto za neomejen mesečni obisk vseh programov v Centru Funkcionalnosti Celje!

Izbirate lahko med: bootcamp, superfunkcionalnim treningom, open gym, funkcionalnim fitnesom ter neomejeno karto za vadbe ali fitnes!

opis vadb

Pomemben del zdravega načina življenja je brez dvoma ustrezna in redna telesna aktivnost. Brez zadostnega gibanja je namreč zelo verjetno da tudi ostalo, kar sicer počnemo v skrbi za zdravje ne bo imelo optimalnega učinka. Ustrezna prehrana, izogibanje slabim razvadam in druge stvari, ki jih počnemo v skrbi za naše telo, bodo tako zgolj z zadostnim gibanjem prinesle željene rezultate, pa naj bo to ohranjanje zadovoljive ravni vašega zdravja in dobrega počutja ali pa izguba prevelike telesne teže.

Vse pogostejši problemi sodobnega človeka, kot so stres, povišan krvni tlak ali krvni sladkor, povišan holesterol, bolezni srca in ožilja, debelost in podobno se lahko močno omilijo s telesno aktivnostjo, predvsem pa je lahko slednja pred naštetimi težavami lahko zelo dobra in prijetna preventiva.

BOOTCAMP
Kratek, intervalni trening, ki vam omogoča maksimalno porabo kalorij, maščobe ter hkrati vzdržuje, izboljšuje vašo kondicijo.

SUPERFUNKCIONALNI TRENING
Kombinacija moči in vzdržljivosti, primerna za vsakogar. Zabavno, tekmovalno, skupinsko, individualno treniranje, ki temelji na funkcionalnih, vedno se spreminjajočih vajah, ki se izvajajo pri visoki intenzivnosti. Prilagojen je glede na vaše sposobnosti, vsebuje vaje z lastno telesno maso in vaje z dodatno obtežitvijo.

Karta NEOMEJENO
Karta vključuje neomejen mesečni obisk vseh programov v Centru Funkcionalnosti Celje.

FUNKCIONALNI TRENING
Nov trening način za povečanje moči in mišic primeren za vsakogar. Trening, ki temelji na pravilni izvedbi vaj in ne intenzivnosti. Najboljši način kako se gibati pravilno in izgledati super!

OPEN GYM
Uporaba vadbenega centra za lastne treninge. Vadbeni center ima vso potrebno opremo, ki zagotavlja kvalitetno izvajanje treningov za: powerlifting, weightlifting, kettlebell lifting, crossfit, strongman, gimnastiko in vse ostale oblike vadbe, ki zahtevajo proste uteži ter opremo za funkcionalni trening.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • trenerji so predani vsaki stranki posebej
  • funkcionalna vadba za vsakogar
  • možnost vadb z lastno telesno težo
  • do zdravega načina življenja z redno telesno aktivnostjo
  • CFCELJE je edini funkcionalni vadbeni center na širšem Štajerskem
  • izboljšali boste moč in kondicijo ter pridobili lepo oblikovano postavo

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

CFCELJE je edini in unikatni center funkcionalnosti v Celju, ki predstavlja skupaj s člani zdrav in aktiven način življenja ne glede na starost. Vzpodbuja telesno dejavnost ljudi, jih uči zdravega in uravnoteženega načina prehranjevanja ter skrbi za socializacijo ljudi, ki je v današnjem tempu življenja postala zapostavljena.

Center funkcionalnosti deluje že od leta 2010 in skupaj s prijaznimi ter usposobljenimi trenerji pomaga pri doseganju ciljev strank s pomočjo sodobnih metod treniranja. Trenerji so visoko usposobljenimi in spadajo na tem področju med najboljše trenerje v Evropi.

Uspešna tekmovalna ekipa, ki se udeležuje tekmovanj po vsej Evropi in širše iz olimpijskega dvigovanja uteži in fukcionalnega fitnessa (CrossFit). Tako dosegajo naši atleti vrhunske rezultate:

- Nuša Zupanc: NAJBOLJ FIT SLOVENKA (THE fitesst in slovennia), trenerka z licenco Level 1 CrossFit trainer, Olipmpic Weightlifting trainer C, ter aktualna državna prvakinja in državna rekorderka v olimpijskem dvigovanju uteži. Že več kot 5 let se uvršča v sam vrh na najprestižnejših CrossFit tekmovanjih po celi Evropi in drugih celinah.
- Lovro Gmajner: 2x NAJBOLJ FIT SLOVENEC (THE fitesst in slovennia), trener z licenco Level 1 CrossFit trainer, certificiran Powerlifting trener.
- Aljaž Sevčnikar: Trener z licenco Level 1 in Level 2 CrossFit trainer, edini v Sloveniji CrossFit Coach's Prep Course trainer, Olipmpic Weightlifting trainer C ter eden začetnikov CrossFit-a v Sloveniji.
-Tomaž Selčan: Pet let državni prvak v metu kladiva ter aktualni nosilec slovenskih mladinskih državnih rekordov v olimpijskem dvigovanju uteži.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)