Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 53% popust na švedsko masažo telesa ali masažo hrbta na masažnem stolu!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 5

Do 53% popust na švedsko masažo telesa ali masažo hrbta na masažnem stolu!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Razvajali te bodo z odlično švedsko klasično masažo celega telesa, ki je namenjena stimulaciji krvnega pretoka in sprostitvi napetih mišic. Ne spreglejte tudi možnosti masaže na masažnem stolu, kjer se lahko izvajajo različne masaže od Thaiske joge, klasične švedske in drugih!

Masažo se priporoča pri mišični napetosti, bolečinah v mišicah in sklepih, stresu, anksioznosti... Učinkoviti rezultati!

MASAŽE

ŠVEDSKA MASAŽA
Med različnimi vrstami masaž sodi klasična ali švedska masaža med najbolj poznane v zahodnem svetu. Združuje nekatere Tuina masažne tehnike in znanja Tradicionalne kitajske medicine v preprost sistem za doseganje dobrega psihofizičnega počutja. Masaža sprošča in tonificira mišice in vezivna tkiva, deluje na krvožilni in limfni sistem, pomaga pri odpravljanju stresa, uporablja se v kozmetiki, v športu in v rehabilitaciji. Švedsko masažo se priporoča pri: mišični napetosti, bolečinah v mišicah in sklepih (ki niso posledica vnetja, poškodbe), stresu, anksioznosti, zmanjšanju obsega gibanja, cirkulatornih motnjah, alergijah…

MASAŽA NA STOLU
Je anatomsko prilagodljiv način izvajanja masažnih prijemov, ki lajša tegobe hrbta in drugih delov telesa. Masiranec je lahko oblečen in se tako počuti bolj udobno in domače. Nanj deluje zelo sprostitveno. Izvajajo se lahko različne masaže od Thaiske joge, klasične švedske in drugih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlično psihofizično počutje
  • masaža namenjena stimulaciji krvnega pretoka in sprostitvi napetih mišic
  • pomaga pri odpravljanju stresa
  • priljubljen studio z izkušeno ekipo
  • TOP ideja za darilo

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Inanna ga imenujejo, po sumerski boginji, ki je zaščitnica žensk, pogumna in močna ter zvesta svoji izvorni energiji. Vse dejavnosti v studio so povezane z Naravo, kar pomeni, da ne uporabljajo nobenih kemičnih spojin in ne primesi, ki bi kakorkoli škodovale lasem, lasišču, koži in počutju telesa. Naravno je rezultat Narave za čem tudi 100 % stojimo in delujemo v skladu s tem; barvanje in obloge za lase ter krepitev lasišča, ličenje za vsak dan za vsako priložnost za lepi in naravni videz, poslikave telesa s Kano, masaže, sprostitev, joga in iskanje miru v sebi je usmeritev k prebujanju ter osveščanju, da vse kar damo nase, poskrbimo za Naravo samo. Rastline, ki jih uporabljajo pri tem so ekološko pridelane, preverjenega izvora s certifikati, nekatere so tudi Ayurvedskega izvora.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)