Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Vedno urejene obrvi! 60% popust na oblikovanje obrvi in barvanje z kano!

9,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Vedno urejene obrvi! 60% popust na oblikovanje obrvi in barvanje z kano!

9,90 €

Redna cena od 25,00 €

Naravno in še bolj obstojno! Na koži je barva obstojna do 3 tedne, na dlačicah do 6 tednov. Barvanje obrvi s kano omogoča obstojnost barve do 6 tednov. Barvo se prilagodi vašim naravnim obrvem in vašim željam. Bodite vedno urejene brez vsakodnevne jutranje izgube časa pred ogledalom!

Barvanje obrvi s kano omogoča obstojnost do kar 6 tednov! Bodite vedno urejene brez vsakodnevne jutranje izgube časa pred ogledalom.

barvanje obrvi s kano

Postopek barvanja dlačic in kože s kano je piling, razmastitev predela obrvi in meritve, izris oblike in nanos kane. S kozmetičarko se boste pogovorili o vaših željah, nato pa boste skupaj zbrali najprimernejšo barvo in odtenek za vaše obrvi. Najprej vam obraz očistijo in dobro osušijo predvsem predel okoli obrvi. Željeno barvo kozmetičarka nanese na obrvi in jo pusti delovati dokler se obrvi ne obarvajo na željen odtenek. Nato barvo nežno odstrani z mokro vato in postopek ponavlja dokler iz obrvi ni odstranjena vsa barva. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne. Kana je za razliko od običajnih barv na koži obstojna do 2 tedna, na dlačicah pa do 6 tednov in ne vsebuje kemikalij ter razvijalcev barve.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • barvanje obrvi s kano omogoča obstojnost do 6 tednov
  • obrvi barve, ki se najbolj poda vašemu obrazu
  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • neboleč postopek in dolgotrajen učinek

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Salon Bliss Beauty Bar se nahaja v Mariboru. S storitvami, ki jih nudijo, se ukvarjajo že 6 let. Vedno poskrbijo za dobro vzdušje in pozitivno energijo, tudi s kavico in čajem. V salonu nudijo storitve: manikura, podaljsevanje nohtov, geliranje nohtov, gelish , pedikure, vihanje trepalnic, oblikovAnje in barvanje obrvi s kano, licenje za vse priloznosti ter parafinsko kopel.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)