Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 64% ceneje!

199,00 €

Redna cena od 560,00 €

# / 3

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 64% ceneje!

199,00 €

Redna cena od 560,00 €

S kriolipolize do popolne postave v le 4 tretmajih kriolipolize ali 1 tretmaju FuturaPro! Neinvazivna metoda za popolne rezultate! Najsodobnejša estetska tehnologija, kriolipoliza na neboleč način odstranjuje trdovratne lokalizirane maščobne obloge. Strokovno osebje bo poskrbelo, da bodo rezultati vidni že po prvi terapiji! Estetska inovacija za oblikovanje in definicijo telesa in obraza.

S kriolipolize do popolne postave v le 4 tretmajih kriolipolize ali 1 tretmaju FuturaPro! Neinvazivna metoda za popolne rezultate!

TRETMA

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

FUTURA PRO

ULTRATONE FUTURA PRO je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev za oblikovanje in definicijo telesa in obraza, ter pri tem ohraniti tonus mišic in kože. Aparat že 40 let razvijajo in izpopolnjujejo v Angliji. Futura Pro z različnimi impulzi stimulira signale centralnega živčnega sistema, signali so natančni, in hitri ter zelo podobni kemičnim signalom, ki jih generira samo telo. Pri tem delujemo na tri strukture: kožo, mišico in maščobo.

V tridesetih minutah porabite 203 kalorije, pri tem pa se uležete in sprostite, medtem ko Ultratone dela za vas. Še posebno učinkovita terapija za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Za kondicijo in boljši izgled ter počutje. Je tudi odlična alternativa gibanju v primeru poškodb, ki vam fizično aktivnost onemogočajo.

Velja za eno najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovit tretma za preoblikovanje telesa
  • kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija
  • odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog
  • pospešeni procesi odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa
  • strokovno osebje in prijeten ambient
  • že po končani 1. terapiji je viden rezultat

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (164)