Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Rezultati vidni takoj! 61% popust na 70-minutno nego obraza s kisikom!

43,00 €

Redna cena od 110,00 €

# / 4

Rezultati vidni takoj! 61% popust na 70-minutno nego obraza s kisikom!

43,00 €

Redna cena od 110,00 €

Mlado, vendar utrujeno in izsušeno kožo nega s kisikom napne, da postane bolj prožna in navlažena, predvsem okrog ličnic in oči pa je opazit večjo čvrstost. Kisik dovajajo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul.

Najbolj naravna metoda pomlajevanja s kisikom! Že po eni terapiji je koža kot prerojena.

NEGA OBRAZA S KISIKOM

KISIKOVA TERAPIJA
Terapija je zelo prijetna, saj obraz ogladi in osveži. Učinek je viden že takoj po terapiji, odvisen pa je od stanja kože pred njo, najbolj opazen pa je po dveh dneh. Mlado, vendar utrujeno in izsušeno kožo napne, postane bolj prožna in navlažena predvsem okrog ličnic in oči pa je opazit večjo čvrstost. Kisik dovajamo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul (npr. hialuronska kislina, vitamini A, C in E,…).

Postopek v udobnem ležečem položaju traja eno uro. Kozmetičarka vnaša v kožo ob pomoči hladilnega, pomirjajočega kisika pod pritiskom svileni vlažilni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso ter bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Hialuronska kislina vrača koži naravno vlago in zapolnjuje gubice, antioksidanti pa prispevajo k odpravljanju škode, ki jo povzročajo prosti radikali, obenem pa koži vračajo zdrav in mladosten videz. Terapija je neboleča in prijetna, na mestih s tanjšo kožo (usta, pod očmi) pa občasno malce žgečka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • najbolj naravna metoda pomlajevanja s kisikom
  • globinsko nahrani kožo
  • strokovno in prijazno osebje
  • rezultati so vidni takoj
  • že po eni terapiji je koža kot prerojena

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (162)