Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Ojla sanjska postava! HUDA CENA za popoln paket za topljenje maščob za 1 osebo!

119,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Ojla sanjska postava! HUDA CENA za popoln paket za topljenje maščob za 1 osebo!

119,00 €

Vzemite si čas zase in se znebite trebuščka ali mlahavih stegen! To poletje razkazujte svoje zavidanja vredno telo! Kavitacija, body wrapping, terapija z IR toploto in limfna drenaža je najboljša kombinacija za vašo bodočo popolno postavo! V le treh 70-minutnih obiskih dosežite, kar se je zdelo nedosegljivo!

Znebite se trebuščka ali mlahavih stegen! Kavitacija, body wrapping, terapija z IR toploto in limfna drenaža je top kombinacija za vašo bodočo popolno postavo!

paket za topljenje maščob

KAVITACIJA

Kozmetični tretma za odpravo prekomerno nakopičenih maščobnih blazinic. Pri kavitaciji se uporablja posebno napravo, ki proizvajaja ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice. Maščobne celice namreč s pomočjo teh vibracij popokajo in se preko delovanja limfnega sistema izločajo iz telesa. Zelo pomembno je, da po opravljenem tretmaju kavitacije zaužijemo zadosti tekočine in s tem pomagamo telesu, da lažje izloči razbite maščobne celice.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

BODY WRAPPING
Imenujemo ga tudi povijanje telesa in je zelo učinkovita metoda preoblikovanja telesa in se dobro bori proti celulitu. Na telo se nanese preparate ter zavije v folijo. S tem dosežemo odvajanje toksinov iz podkožnega tkiva, odstranjujemo videz pomarančne kože in razgrajujemo maščobe v celicah. Učinki tretmaja pa so vidni že po prvem obisku. Za še boljši rezultat je dobro piti veliko vode.

INFRARDEČA TOPLOTA - IR TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe pa spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • limfna drenaža izboljša prekrvavitev
  • sprostite se med body wrappingom
  • pravi čas za top poletno postavo
  • IR toplotna terapija pospešuje odvajanje toksinov
  • le 3x 70 minut za zavidljive rezultate

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)