Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Iontoforeza, radiofrekvenca in mišična stimulacija obraza do 56% ceneje!

od 23,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Iontoforeza, radiofrekvenca in mišična stimulacija obraza do 56% ceneje!

od 23,90 €

Redna cena od 50,00 €

Poskrbi za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Nega vsebuje iontoforezo, radiofrekvenco, mikrovibracijo in mišično stimulacijo!

Nega vsebuje tudi mikrovibracijo, ki pomaga popraviti vse nepravilnosti in očisti ter obnovi vašo kožo na obrazu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • globinska vlažilna nega obraza in vratu z iontoforezo, radiofrekvenco, mikrovibracijo in mišično stimulacijo

GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA

GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA
Lepota obraza in telesa je odraz našega zdravja, veselja in zadovoljstva. Vlažilna nega obraza pomaga pri zahtevnemu tipu kože. Značilnost mastne in problematične kože je pretirano delovanje žlez lojnic in uravnavanje izločanja sebuma je prvi pomemben korak do zdravega in lepega videza kože. Vlažilna nega obraza popravi vse nepravilnosti in očisti ter obnovi vašo kožo na obrazu. Vlažilna nega obraza se priporoča tudi proti alergijam.

IONTOFOREZA
Med kozmetično iontoforezo se uporabljajo različne naprave - lahko je maska ​​z dvema povezanima elektrodama, kovinski valji (aktivne in pasivne elektrode) ali ista naprava, ki se uporablja za kavitacijski piling.

Postopek:
Analiza kože, merjenje vlažnosti kože in svetovanje, čiščenje obraza z detox serumom z iontoforezo, ki kožo očisti globinsko, nanos hialurona z iontoforezo, nanos negovalne kreme

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • iontoforeza, radiofrekvenca, mikrovibracija in mišična stimulacija
  • namenjeno vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton
  • analiza kože in svetovanje pred začetkom tretmaja
  • pridobi novo samozavest s sijočo in osveženo kožo
  • negovana in mladostna koža, ki izžareva zdravje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)