Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na oblikovanje telesa s kavitacijo in mineralnim povijanjem!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

# / 2

Do 64% popust na oblikovanje telesa s kavitacijo in mineralnim povijanjem!

od 15,90 €

Redna cena od 33,00 €

Za odstranitev celulita, zmanjševanje obsega telesa in odvajanje strupov. Rezultati so vidni takoj! Izkoristite priložnost kavitacije, popularne metode razbijanja maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka. Za še bolj intenzivno oblikovanje telesa si privoščite tudi mineralno povijanje telesa, ki s takojšnjimi rezultati pomaga odstraniti celulit, ter masažo, ki še bolj okrepi učinek!

Za odstranitev celulita, zmanjševanje obsega telesa in odvajanje strupov. Rezultati so vidni takoj!

Kavitacija in mineralno povijanje

KAVITACIJA je kozmetični tretma za odpravo prekomerno nakopičenih maščobnih blazinic. Pri kavitaciji se uporablja posebno napravo, ki proizvajaja ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice. Maščobne celice namreč s pomočjo teh vibracij popokajo in se preko delovanja limfnega sistema izločajo iz telesa. Zelo pomembno je, da po opravljenem tretmaju kavitacije zaužijemo zadosti tekočine in s tem pomagamo telesu, da lažje izloči razbite maščobne celice.

MINERALNO POVIJANJE telesa ali mineralni body-wrapping, je neinvazivna metoda oblikovanja postave, ki daje takojšnje rezultate. Poleg tega, da pomaga pri odpravljanju celulita in zmanjšuje obseg telesa, odvaja strupe ter izboljšuje tonus in elastičnost kože. Je pomoč pri hujšanju in oblikovanju telesa ali izboljšanju počutja.

Pred začetkom tretmaja telo izmerijo na različnih mestih, od vratu do gležnjev. Na kožo nato nanesejo losjone z različnimi učinkovinami in povijejo telo v mokre kompresijske povoje, kar dodatno pospeši cirkulacijo krvi. Za boljši učinek, body-wrapping kombinirajo z ročno masažo ali limfno drenažo, ki pospeši limfni obtok in posledično povečuje odvajanje toksinov iz telesa, ali pa uporabijo ročno masažo, ki prav tako pospešuje limfni obtok in omogoča, da se bolj natančno osredotočijo na problematična mesta, npr. kjer je več celulita.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pri kavitaciji se maščobne celice razbijajo s pomočjo ultrazvočnih valov
  • mineralno povijanje telesa je neinvazivna metoda za oblikovanje postave
  • rezultati so opazni takoj
  • odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe
  • izboljšuje tudi tonus in elastičnost kože
  • tretmaje si lahko privoščite na kar dveh lokacijah; v Ljubljani in v Kranju

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen Salon Phyts omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo na dveh lokacijah, v Kranju in v Ljubljani. Ponujajo vam pedikuro, depilacijo, kavitacijo, trajno odstranjevanje dlak, odstranjevanje pigmentacij in kapilar ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 
Na voljo je tudi parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (188)