Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 60% popust na klasično, pomlajevalno nego s prestižno kozmetiko!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 60% popust na klasično, pomlajevalno nego s prestižno kozmetiko!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Pridobite višjo samozavest s sijočo in osveženo kožo! Le z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Vaša koža bo bolj napeta, gladka, navlažena in sijoča. 

Ne spreglejte klasične nege ali pomlajevalne nege obraza z aparatom Dermasonic!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • pregled stanja kože ter svetovanje za naprej pri negi kože

nege obraza

POMLAJEVALNA NEGA OBRAZA Z APARATOM DERMASONIC
Pomlajevalna nega obraza je sila enostavna in neizmerno prijetna. Koža na obrazu vam bo hvaležna, če boste za njo poskrbele in jo negovale. Rezultat tega razvajanja je najlepše, kar svojemu obrazu naredite. Izgled kože po tretmaju je videz mladostne kože, kar pomeni, da je vaš obraz videti spočit in sijoč, ter pripravljen za v nov lep in uspešen dan. Verjetno veste, da ima zaščitni sloj kože posebno vlogo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi in hkrati preprečuje prehranskim sestavinam pred uhajanjem skozi kožo. Česar pa verjetno ne veste, je, da zaradi tega koža po uporabi ne absorbira sestavin v kozmetičnih izdelkih – v resnici vsebina prodre le v površino kože. Naprava Dermasonic pripravi kožo na izdelke za nego kože z ultrazvočnimi vibracijami, ki globinsko očistijo pore z zračnimi mehurčki. Prav zaradi močne stimulacije in masaže, sestavine za nego kože vstopijo globoko v kožo, kar omogoči njihov najboljši izkoristek.

KLASIČNA NEGA OBRAZA
Klasična nega obraza, bo vaši koži zagotovila naravno zaščito. Nežna in učinkovita nega ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Temeljita nega vašo kožo očisti, in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati.

MASAŽA OBRAZA
Obrazne mišice imajo veliko funkcijo. Obrazne mišice so od drugih mišic na telesu najbolj vidne. Z mimiko obraza gubamo in napenjamo mišice ter jih prepogosto obremenjujemo. Posledica pa je vidna tako, da na obrazu povzročimo gube, povešeno kožo, nepravilno obliko obraza in premajhno prekrvavitev. Zato se nam obraz prekmalu postara in poškoduje. namen masaže obraza je, da sprostimo mimiko obraza in pospešimo prekrvavitev krvnih in limfnih žlez, ter s tem omogočimo, da koža postane sveža in lepa. Pri masaži uporabljajo domače oljčno olje. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pomlajevalna nega, masaža obraza ali klasična nega obraza
  • pridobite višjo samozavest s sijočo in osveženo kožo
  • profesionalno izvedena storitev v priljubljenem salonu
  • odlična ideja za darilo, s katerim boste ljubljeni osebi polepšali dan
  • vaša koža bo bolj napeta, gladka, navlažena in sijoča

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kali, Studio lepote se nahaja v Sečovljah. Izkušena strokovnjakinja Željka Kanjir zagotavlja storitve s katerimi neguje človekovo telo in uči ljudi prepoznavati svojo zunanjo in notranjo lepoto. Kozmetično-masažni studio Kali nudi široko paleto storitev za nego obraza in telesa. Obiščite ga in se prepričajte o vrhunski kvaliteti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)