Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na hujšanje z akupunkturo po tradicionalni kitajski medicini!

24,90 €

Redna cena od 70,00 €

# / 4

Do 64% popust na hujšanje z akupunkturo po tradicionalni kitajski medicini!

24,90 €

Redna cena od 70,00 €

V klasični akupunkturi izbirajo točke, ki vplivajo na center za lakoto v velikih možganih. Te točke pomirjajo želodec in spremenijo okus hrane. Ob tem stimulirajo še točke za pomirjanje in boljše spanje. Večina teh točk je na ušesu. Telesne točke so pomožne, vendar njihova redna stimulacija lahko pripomore k hujšanju.

Akupunktura vas sprosti in vam daje energijo ter vam tako omogoča več vadbe in manj čustveno pogojenega prenajedanja!

hujšanje z akupunkturo

Tradicionalna kitajska medicina na osnovi neravnovesij ali oslabljenega delovanja notranjih organov razlaga celo vrsto zdravstveni težav, tudi nagnjenost k prekomerni telesni teži. Ljudje, ki se spopadajo s preveliko težo, pogosto poskusijo številne diete, a brez trajnega upeha, saj s temi dietami ne odpravijo ali pa celo poslabšajo jedro težave, ki se navadno skriva v oslabljenem delovanju želodca in vranice. V ordinaciji Sheng TKM dr. Wei Tian nudi poseben program hujšanja, ki zagotovi učinkovito in trajno izgubljanje kilogramov. Po postavljeni diagnozi sledi kombinacija različnih metod TKM, ki poskrbijo za krepitev vranice in želodca ter izločanje patogenih dejavnikov iz telesa: akupunktura in terapija z ventuzami. Ob tem pa boste dobili še nekaj praktičnih nasvetov in primer zdravega shujševalnega jedilnika za en dan. 

TERAPIJA Z VENTUZAMI
Uporaba ventuz oziroma vakuumskih kozarčkov je zelo učinkovita terapija v tradicionalni kitajski medicini (TKM). Uporabljajo se za odpravljanje bolečin, brazgotin v mišicah in veznem tkivu, mišičnih vozlov, oteklin, pa tudi za zdravljenje tesnobe, utrujenosti, revme, izboljšanje prebavnega sistema, aken, pareze obraza, spondiloze in kot kozmetična terapija za odpravljanje celulita in glajenje gub. Z njimi se zdravi tudi bolezni dihal, od navadnega prehlada do pljučnice in bronhitisa.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • v klasični akupunkturi izbirajo točke, ki vplivajo na center za lakoto
  • akupunktura vas sprosti in vam daje energijo
  • več vadbe in manj čustveno pogojenega prenajedanja
  • strokovno opravljena storitev

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Za oblikovanje telesa

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Sheng TKM je ordinacija tradicionalne kitajske medicine na Dunajski cesti 113 v Ljubljani. Sheng 生 v kitajskem jeziku pomeni “rojstvo” in “življenje” oziroma “roditi (se)” ali “živeti”. Kot klinična akupunkturistka je dr. Wei Tian specializirana za zdravljenje ginekoloških težav, neplodnosti in otroških obolenj, bogate izkušnje pa ima tudi iz zdravljenja številnih drugih zdravstvenih težav. Velike uspehe dosega pri zdravljenju nespečnosti, anksioznosti, stresa in različnih kroničnih bolezni. Pri delu uporablja različne metode zdravljenja po sistemu TKM, od akupunkture in ventuz do mokse in aurikuloterapije, vse pa kombinira z ustreznimi kitajskimi zeliščnimi formulami in prehranskimi nasveti. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (194)