Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 70% popust na edinstveno anticelulitno masažo, madero tretma!

od 14,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do 70% popust na edinstveno anticelulitno masažo, madero tretma!

od 14,90 €

Redna cena od 40,00 €

Če za vaše telo ne boste poskrbeli na pravi način se vam lahko hitro zgodi, da se boste počutili manj privlačni, za vami ne bo žvižgov vzhičenja, telo mlahavo. Otekline in pomarančna koža vam bodo grenile vsak letni čas. Sedaj je pravi čas, da se obrnete na Studia Kvadrus, kjer vam nudijo anticelulitno masažo - MADERO TRETMA! V salonu vas čaka še eno presenečenje vezano poslovno sodelovanje z Zeliščnim posestvom Cvetka!

V salonu vas čaka še presenečenje vezano na poslovno sodelovanje z Zeliščnim posestvom Cvetka!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • DARILO: 1x napitek iz čaja Zeliščnega posestva Cvetka

MADERO TRETMA

Madero tretma je izjemna naravna tehnika, katero so jo iznašli v Kolumbiji. Izvaja se jo z lesenimi valčki (valčki so narejeni v Sloveniji), zato lahko rečemo, da je popolnoma naravna, telesu prijazna tehnika. V kombinaciji z zeliščnim čajem zeliščnega posestva Cvetka in spretnimi rokami maserjev v Studiu Kvardus pa dobi dodatno vrednost. Anticelulitna masaža-Madero tretma je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom. Velik uspeh beležimo tudi pri oteklinah, ki nastanejo zaradi zastajanja vode. Ob nakupu enega kupona za anticelulitno masažo prejmete 1 vrečko čaja, ki ga popijete takoj po masaži. Čaj bo telesu pomagal pri odvajanju vode in toksinov iz telesa.

SODELOVANJE
Studio Kvadrus sodeluje s podjetjem Zeliščno posestvo Cvetka, ki se ukvarja z pridelavo zelišč na ekološki način. Podjetje proizvaja naravno kozmetiko in čaje. Vse rastline gojijo na svojem posestvu, jih skrbno negujejo in iz njih pripravijo kakovostne in učinkovite izdelke. Zeliščno posestvo Cvetka proizvaja različne čaje, ki prepričajo s svojim okusom in delovanjem na telo. Kombinacija ročne anticelulitne masaže in čaj delata čudeže.

POTEK
Najprej ročna masaža z kremo proti celulitu. Nato sledi "obdelava" kritični delo telesa, noge, zadnjica, trebuh u lesenimi valčki (MADERO TRETMA) in za konec vtiranje termo gela na "obdelane površine".

POSEBNI NAPITEK
V dnevu ko pridete na takšno masažo popijte vsaj 1 liter vode, enako storite po masaži. Vodo pijte v presledkih, približno 100 ml vsakih 10 minut, tako bo vsaka mišica dobila potrebno tekočino. Če boste pili vodi v večjih količinah se bo ta zadrževala v želodcu in ne bo opravila svojega dela. Tudi kultura pitja vode telesu pomaga da ostane zdravo, prožno in sijoče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izjemna naravna tehnika
  • tehnika je telesu prijazna
  • opravlja se jo s kombinacijo zeliščnega čaja
  • ob nakupu enega kupona za anticelulitno masažo prejmete 1 vrečko čaja
  • čaj bo telesu pomagal pri odvajanju vode in toksinov iz telesa
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje
  • pravi boj proti celulitu!

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)