Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za slastno 3-hodno kosilo na čudoviti lokaciji tik ob Velenjskem jezeru!

11,00 €

# / 4

HUDA CENA za slastno 3-hodno kosilo na čudoviti lokaciji tik ob Velenjskem jezeru!

11,00 €

Privoščite si odlično kosilo na edinstveni lokaciji neposredno ob Velenjskem jezeru! Prepustite se vrhunski kulinariki kuharskih mojstrov in zadovoljite svoje borbončice. Po okusnem obroku se lahko odpravite na sprehod okrog Velenjskega jezera ali pa v mestno središče, ki je nedaleč stran. Hrano lahko vzamete tudi s seboj!

Hrano lahko vzamete tudi s seboj! Odlično izhodišče za sprehod po prijetnem obroku!

restavracija jezero

Restavracija Jezero se nahaja na eni izmed najlepših lokacij mesta Velenje, v sproščujočem okolju Velenjskega jezera. Vsakodnevno nudi izvrstna dnevna kosila, malice ter ostalo A'la Carte ponudbo.  Restavracija Jezero se nahaja v neposredni bližini Velenjskega jezera, Velenjske plaže ter je odlično izhodišče za številne kolesarsko - sprehajalne poti, ki se nahajajo v okolici Velenjskega jezera. Zagotovljeno je veliko parkirišče, ki je za goste restavracije brezplačno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • okusen obrok za vsak dan in za vse generacije
  • vrhunska kulinarika
  • hrano lahko vzamete s seboj
  • velika letna terasa
  • v bližini mestnega središča

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Prostorna Restavracija Jezero je na eni izmed najlepših mestnih lokacij, tik ob Velenjskem jezeru. V restavracijskem delu lahko sprejme 200 gostov, na pokriti terasi s pogledom na jezero pa 100. Pred restavracijo je veliko parkirišče, ob njej pa velik prireditveni prostor, ki je primeren tako za manjše kot večje prireditve.

KAM NA IZLET?

  • Velenjski grad: eden najlepše ohranjenih gradov v Sloveniji.Družina Wagen von Wagensberg je v 16. stoletju stavbo popolnoma prenovila: napol trdnjavsko zasnovani grad je spremenila v renesančno rezidenco.
  • Premogovnik Velenje: Premogovnik Velenje sodi med tehnološko in varnostno najbolj razvite premogovnike, tako v Evropi kot v svetu. Je eden največjih in najbolj moderno opremljenih premogovnikov za podzemno pridobivanje premoga v Evropi. 
  • Vila Bianca: Vila, ki jo je okoli leta 1855 pozidal grof Hubert d'Harnoncourt-Unverzagt, tedanji lastnik velenjskega gradu, je značilna predmestna vila, grajena v duhu starih fevdalnih dvorcev
  • Vila Herberstein: Penzion Vila Herbestain je gostišče I. kategorije. Gre za eno najlepših in najbolj intaktno ohranjenih stavb v Šaleški dolini s krasnim pogledom na mesto Velenje.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)