Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Ljubitelji mehiške hrane! 51% popust za tris El Gringo za 1 osebo!

5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 3

Ljubitelji mehiške hrane! 51% popust za tris El Gringo za 1 osebo!

5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Navdušeni boste nad mehiško hrano v kantini El Gringo v čudoviti Izoli, kjer boste v sproščenem vzdušju uživali v dobrotah mehiške kuhinje. V 1 trisu dobite kar 3 različne jedi: chimicangas, taquitos, sinhronizadas in omako po želji.

Kar 3 različne jedi v 1 obroku!

EL Gringo

CHIMICANGA
Globoko ocvrti burrito navadno pripravimo tako, da tortiljo napolnimo z različnimi sestavinami, najpogosteje rižem, sirom, fižolom, makako, carne adobado (marinirano meso), carne seca (sušeno govedino) ali drobljenim piščancem in ga zložimo v pravokotni paket. Nato je globoko ocvrt, spremlja pa ga lahko salsa, guacamole, kisla smetana ali sir.

TAQUITO
Mehiška jed iz hrane, ki je običajno sestavljena iz majhne valjane tortilje, ki vsebuje nadev, vključno z govedino, sirom ali piščancem. Napolnjena tortilja je nato ocvrta. Jed je pogosto polnjena z nadevi, kot sta kisla smetana in guacamole.

QUESADILLA SINHRONIZADA
Tradicionalna mehiška jed je sendvič na osnovi tortilje, narejen s postavitvijo šunke in včasih prepraženega fižola ter porcijo sira med dvema tortiljama iz moke. Nato jih spečemo na žaru, dokler se sir ne stopi, tortilje pa postanejo hrustljave, razrežemo na polovice in postrežemo, običajno s salso in pico de gallo, avokadom ali guacamolom na vrhu in/ali drugimi prelivi ali začimbami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za vse ljubitelje mehiške hrane
  • mehiška kantina vas pričakuje z odličnimi nacionalnimi mehiškimi jedmi
  • tris, ki vas bo dobro nasitil

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Nova mehiška kantina El Gringo se nahaja v Izoli, natančneje v San Simonu. V umirjenem mehiškem ambijentu in latino glasbi, vam bodo postregli z odlično mehiško hrano. Nudijo različne tortilje, hišne specialitete, okusne mehiške sladice in osvežilne koktajle. Imajo na voljo tudi To Go ponudbo.  

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)