Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Nove veščine! 72% popust na tečaj akustične, klasične ali električne kitare!

od 9,99 €

Redna cena od 22,00 €

# / 5

Nove veščine! 72% popust na tečaj akustične, klasične ali električne kitare!

od 9,99 €

Redna cena od 22,00 €

Ste si vedno želeli igrati kitaro, pa niste imeli možnosti? Bi želeli na druženju s prijatelji zaigrati in zapeti Sivo pot ali pa zgolj brenkati v lasten užitek in popoldansko kravžljanje možganov? Tečaj kitare, ki jo izvaja glasbenik in mentor Matic Smrekar vas bo nadgradil z novimi veščinami igranja priljubljenega inštrumenta. Naučite se akordov, melodij, riffov in glasbene teorije ter navdušite vaše najbližje. 

Naučite se akordov, melodij, riffov in osnov glasbene teorije!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • izbirate lahko med: začetnim ali nadaljevalnim tečajem v Glasbeni šoli Z lahkoto
  • tečaj velja za 1 odraslo osebo ali 1 otroka

TEČAJ KITARE

TEČAJ KLASIČNE KITARE
Ogrodje programa klasične kitare sloni na učnem načrtu državnih glasbenih šol. Na koncu leta je možno na državni glasbeni šoli opravljati izpit iz inštrumenta in glasbene teorije. Učenci se učijo glasbene teorije in petja, kar na urah inštrumenta povezujejo z igranjem skladb. Tako se naučijo tehničnih prvin, teorije, inštrumenta, obenem pa vse skupaj povežejo v smiselno celoto. Na ta način se doseže, da znajo učenci vse svoje znanje tudi praktično uporabiti.

TEČAJ AKUSTIČNE ALI ELEKTRIČNE KITARE
Akustična in električna kitara: učenci se posvečajo igranju akordov, melodij, kitarskih rifov in solov. Glasbo spoznavajo s pomočjo učenja popularnih, rock, blues in jazz pesmi. Preko inovativnih metod dela z učenci se razvija posluh, ritem in muzikalnost. Tako se po posluhu učijo igrati pesmi, akorde, melodije, solo - učijo se glasbo iz glasbe. Učenci sproti osvajajo osnove improvizacije in s tem dobijo priložnost ter orodja za lastno ustvarjanje.

MENTOR MATIC SMREKAR
Matic je izkušen , inštruktor, organizator številnih mladinskih dogodkov, taborov, delavnic, tečajev, vodja mladinskih organizacij in projektov. V svoj program in metode dela vključuje raznolike vsebine in pristope, pridobljene s pomočjo pestrih preteklih izkušenj in želje ter strasti do iskanja novih, inovativnih rešitev. Svoje znanje ves čas izpopolnjuje na raznovrstnih izobraževalnih dogodkih, obenem pa vseskozi razvija in preizkuša nove, moderne oblike poučevanja inštrumenta in glasbene teorije.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • naučite se igranje klasične, akustične ali električne kitare
  • naučili se boste preigravanja akordov, melodije, riffov in več
  • naučili se boste tudi osnov glasbene teorije
  • učil vas bo priznani glasbenik Matic Smrekar
  • spoznavali boste glasbo s pomočjo učenja klasičnih in popularnih skladb

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Matic Smrekar je učitelj kitare z več let izkušenj poučevanjatako kitare kot na drugih področjih. Svojo glasbeno pot je začel na Glasbeni šoli Logatec, kasneje pa svoje znanje nadgrajeval pod taktirko Vekoslava Andreea in Igorja Lundra. Leta 2009 je maturiral iz glasbenih predmetov na Konzervatoriju za glasbo in balet Ljubljana na Oddelku za jazz in zabavno glasbo.

Matic je izkušen predavatelj in učitelj, inštruktor, organizator številnih mladinskih dogodkov, taborov, delavnic, tečajev, vodja mladinskih organizacij in projektov. V svoj program in metode dela vključuje raznolike vsebine in pristope, pridobljene s pomočjo pestrih preteklih izkušenj in želje ter strasti do iskanja novih, inovativnih rešitev. Svoje znanje ves čas izpopolnjuje na raznovrstnih izobraževalnih dogodkih, obenem pa vseskozi razvija in preizkuša nove, moderne oblike poučevanja inštrumenta in glasbene teorije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (194)