Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

60% popust na rokavico za lažje razčesavanje dlake hišnih ljubljenčkov!

5,99 €

Redna cena od 14,99 €

# / 5

60% popust na rokavico za lažje razčesavanje dlake hišnih ljubljenčkov!

5,99 €

Redna cena od 14,99 €

Poskrbite za popolno nego kožuščkov vaših kosmatih prijateljev in dlake preprosto odstranite kar med božanjem! Rokavica neguje tako, da posnema mimiko božanja, zato jo bodo vaši ljubljenčki naravnost oboževali! Rokavica omogoča dostop do vseh predelov in je primerna tako za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Poleg tega je enostavna za čiščenje, saj jo lahko operete v pralnem stroju. Vključuje tudi brezplačno poštnino.

Rokavica je primerna tako za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Odstranite dlako kar med božanjem!

Rokavica za male živali

Rokavica za nego dlake vaših hišnih ljubljenčkov je edinstven pripomoček, s katerim boste hitro in enostavno odstranili odvečno dlako, poddlako ter umazanijo vašega hišnega ljubljenčka. Po česanju bo dlaka vašega ljubljenčka čista, mehka in sijoča. Hkrati pa boste vašega ljubljenčka tudi razvajali, saj ga istočasno tudi masirate, kar vam bo hišni ljubljenček z veseljem vračal.

Rokavica za nego dlake je primerna za mačke, pse in druge hišne živali, izdelana pa tako, da imitira vašo dlan. Slednje zagotavlja, da se vaš hišni ljubljenček ob česanju počuti, kot da bi ga božali. Zaradi tega občutka bo vaš hišni ljubljenček med česanjem miren in sproščen. Omogoča enostavno odstranjevanje dlak v nekaj potezah. Oblikovana je tako, da se kar najbolj prilega vaši roki, kar vam omogoča nadzor nad krtačenjem in lahko krtačite tudi okoli vratu, gobčka ...

Nesnaga je preteklost: mehka in prilagodljiva oblika rokavice omogoča, da vašemu hišnemu ljubljenčku odstranite vso umazanijo, posledica pa je tudi bolj čist dom. Rokavica je enostavna za čiščenje, nakrtačene dlake se preprosto potegnejo iz rokavice. Seveda pa lahko rokavico operete tudi v pralnem stroju.

Na voljo v naslednjih barvah:
-roza
-zelena
-modra

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • rokavica je primerna za vse kosmatinčke
  • hitro in enostavno odstrani odvečno dlako, poddlako ter umazanijo
  • po česanju bo dlaka čista, mehka in sijoča
  • rokavica posnema mimiko božanja
  • česanje tudi v zaprtih prostorih brez umazanije ali odvečnih dlak
  • enostavna za čiščenje, lahko jo operete v pralnem stroju
  • brezplačna poštnina

Pameten nakup

Domačim živalim prijazno

Zdrav izdelek

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina se nahaja le 5 min iz centra mesta Kranja. Strokovno podkovani in prijazni prodajalci z dolgoletnimi izkušnjami vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste našli najustreznejši izdelek za vas. Na prodajnih policah se nahajajo najrazličnejši izdelki za dom in avto. Na voljo so vam odlični pametni telefoni različnih znamk, dodatki za mobilne telefone kot so zaščitna stekla in ovitki ter polnilniki. V ponudbi so tudi plišaste igrače priljubljene risanke Tačke na patrulji kot tudi plastične igračke. V zadnjem času se uveljavljamo kot trgovec ročnih ur in sončnih očal iz lesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (221)