Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

70% popust na serum za pospeševanje rasti trepalnic z brezplačno poštnino!

14,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 5

70% popust na serum za pospeševanje rasti trepalnic z brezplačno poštnino!

14,90 €

Redna cena od 50,00 €

Nič ni lepšega od dolgih in gostih trepalnic, ki poudarijo oči. S serumom FEG Eyelash Enhancer si lahko tudi vi zagotovite zavidanja vredne trepalnice. 100% originalni, prečiščeni serum za pospeševanje rasti trepalnic je eden najbolj priljubljenih izdelkov na svetu, ki ne draži in nima stranskih učinkov. Vključena brezplačna poštnina!

Zagotovite si dolge in goste trepalnice! Serum je popolnoma naraven, ne draži in nima stranskih učinkov.

FEG Eyelash Enhancer serum

FEG Eyelash Enhancer je revolucija v kozmetiki! Serum neguje in hrani vaše trepalnice, tako da postanejo daljše, gostejše in privlačnejše - na učinkovit in varen način. Serum vsebuje tehnologijo za sproščanje mikromolekul in rastni faktor za trepalnice, ki je dodan formuli. Te komponente pospešujejo rast in gostitev trepalnic.

FEG Eyelash Enhancer aktivira neaktivne folikle trepalnic in nato pospeši njihovo hitro rast. Trepalnice postanejo daljše in gostejše že po 7 dneh uporabe izdelka. FEG Eyelash Enhancer deluje na dva načina: podaljša, zgosti in potemni trepalnice, hkrati pa krepi povrhnjico veke na mestu rasti trepalnice. Tako okrepljena povrhnjica preprečuje izpadanje trepalnic. Zagotovite si lepše in sijoče trepalnice s 100% naravnim in netoksičnim serumom, ki ne draži kože in nima stranskih učinkov.

UPORABA
Pred spanjem s priloženim aplikatorjem nanesite serum neposredno na kožo zgornje veke, na rob trepalnic ali obrvi. Odvečno tekočino popivnajte z vato ali papirnato brisačko. Večje število nanosov seruma ne bo dodatno vplivalo na rast trepalnic. Po prenehanju uporabe se rast trepalnic povrne na stanje pred uporabo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • deluje na učinkovit in varen način
  • vsebuje tehnologijo za sproščanje mikromolekul za boljšo rast trepalnic
  • vsebuje naravni in netoksični serum, ki nima stranskih učinkov
  • serum aktivira neaktivne folikle trepalnic in nato pospeši njihovo hitro rast
  • FEG Eyelash Enhancer je eden najbolj priljubljenih izdelkov na svetu
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Ponudnik se ukvarja s prodajo kvalitetne kozmetike in kozmetičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk. Med drugim, v širokem asortimanu kozmetike za posebne namene, ponujajo tudi obrazne, botoks in anticelulitne obliže, obrazne maske... Sodelujejo z domačimi in tujmi dobavitelji in tako zagotavlja prvovrstne izdelke za nego obraza in telesa.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (241)